Haber
KLASS LİG 2023 FİNALİSTİ RUSH FC

KLASS LİG 2023 FİNALİSTİ RUSH FC

Tarih: 20.03.2024

KLASS LİG 2023 sezonu, 25 Şubat 2024 pazar günü oynanan harika final maçı ile sona erdi. LİG'e ilk girdiği günden bu zamana, oynadığı futbol ile beğeni kazanan RUSH FC takımı, ALİ AZAD GÜRKAN önderliğinde, bir çok ödülü topladı ve finale kadar çıktı. Ama finalde, ilk yarı oyuna mental olarak giremeyen RUSH FC, kötü sayılacak bir performans ile soyunma odasına 5-0'lık mağlubiyet ile girdi.

İkinci yarıda, kaptan dümene geçti ve kısa sürede 3 gol atarak hem takımını skora ortak etmeye çalıştı, hemde takım arkadaşlarını canlandırdı. Bireysel ödülleri toplayan gol kralı ARDA KAYA bu maçta etkisiz kalınca, takımın gol yükü ALİ AZAD GÜRKAN'a kaldı. Ama süre yetmeyince, son düdük çaldığında 6-4'lük mağlubiyet ile sahadan ayrıldılar ve LİG'in 2.si olarak kupalarını aldılar.

Fakat, bir çok bireysel ödülü aldılar. Özellikle yılın kalecisi, yılın forveti ve gol kralı RUSH FC takımından çıktığı için, herkes tarafından ayakta alkışlandılar. Futbol bu, kazanan da olacak kaybeden de. Önemli olan, üstüne katarak ilerleyebilmektir.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ 

Üst