Haber
KLASS LİG 2023 ŞAMPİYONU PAPATYA FC

KLASS LİG 2023 ŞAMPİYONU PAPATYA FC

Tarih: 20.03.2024

KLASS LİG 2023 futbol sezonu, 25 Şubat 2024 pazar günü 16:00'da oynanan maç ile sona erdi. LİG'in en güçlü 2 takımının karşı karşıya geldiği mücadelede, PAPATYA FC ve RUSH FC takımları için kupaya sadece 60 dakikalık bir uzaklık kalmıştı. İki takımda neredeyse eksiksiz bir kadro ile sahaya çıktılar. PAPATYA FC takımı maça öyle bir hazırlanmış olacak ki, henüz ilk yarıda skoru 5-0'a getirdiler. Ve daha ilginç olanı ise, gollerin tamamının jeneriklik olmasıydı.

Hiç bir bireysel ödül alamayan PAPATYA FC takımı aslında bireysel olarak ön plana çıkmak yerine tamamen takım halinde komple bir futbol oynamayı tercih ettikleri için hem göze hoş gelen futbol, hemde güzel skorlu galibiyetler aldılar. RUSH FC takımı da ligin en güçlü takımlarından birisi olması ve neredeyse bütün bireysel ödülleri toplaması bir tesadüf değildi. Ancak final maçında bireysel yetenekten ziyade, takım oyununun önemi ortaya çıktı. Ve ilk yarı PAPATYA FC organize ataklar ile canlı yayında izleyenleri şok edecek bir skora imza attılar ve 5-0'lık bir üstünlüğü yakaladılar. SERDAL ŞEN'in 40 yılda bir gol attığını düşünürsek, bu maçta attığı golün resmini çerçeveletmesi gerekiyor. Çünkü muazzam bir gol attı. Ve her maç olduğu gibi yine kart görme hastalığı sebebi ile oyundan atıldı. OZAN ULUSOY yine harikalar yarattı ve 2 gol attı. EMİRHAN AYDOĞAN ve EREN KELEŞ 1'er tane gol attığı mücadelede, HÜSEYİN ULUSOY'un da gol katkısı vermesi, tam bir takım olduklarını gösterdi. MUSTAFA DEMİR oyundan atıldı ama son düdük çaldığında 6-4'lük galibiyet ve ömür boyu unutulmayacak bir şampiyonluk elde ettiler.

Bu galibiyet ile KLASS LİG 2023 ŞAMPİYONU PAPATYA FC oldu ve zorlu geçen sezonun sonunda zirveyi hak ettiler. KLASS LİG ailesi olarak, PAPATYA FC takımını kutlar, ilerisi için başarılar dileriz.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ 

Üst