Haber
KOMPLE FUTBOLCU DOĞUKAN ERGÜL

KOMPLE FUTBOLCU DOĞUKAN ERGÜL

Tarih: 16.06.2024

KLASS LİG'in kaliteli takımlarından SINAVLI FC takımının hem KALECİSİ, hemde STOPERİ. Takımın her şey,. Tabiri caiz ise takımın jokeri. Sahaya çıktığı her maçta, formasını sonuna kadar terletiyor. Asla bencil oynamıyor. Skor ne olursa olsun, maç 0-0'mış gibi daima motive, daima ayakta ve daima takımını dinç tutuyor. Bir çok futbol yorumcusunun ve menajerinde dikkatini çeken DOĞUKAN ERGÜL, bu formunu devam ettirdiği sürece, yolu açık, kariyeri parlak olacaktır. Futbolu ne kadar iyi olursa olsun, aynı zamanda eğitimi de tam teşekküllü olmalı ki, bilgili bir sporcu, daima başarılı sporcudur kavramı gerçekliğini göstersin. 

DOĞUKAN ERGÜL, kaliteli bir antrenörden alacağı bireysel dersler ile kendisini geliştirir ise ve okul yaşantısına dikkat edip, eğitimini tamamlar ise, KLASS LİG'de oynadığı futbolun kat kat fazlasını profosyonel liglerde oynayabilir. KLASS LİG farkı da burada ortaya çıkıyor. Her dönem kaliteli futbolcuları piyasaya tanıtan harika platform olmaya devam ediyor.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #yürüyüş #koşu #maraton #boks #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst