Haber
FURKAN ÖZAYDIN GÖZ KAMAŞTIRIYOR

FURKAN ÖZAYDIN GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in kaliteli ve genç takımlarından SINAVLI FC takımının orta sahasında görev yapan, kaliteli sağ ayak FURKAN ÖZAYDIN, her maç üstüne ekleyerek büyümeye devam ediyor. 8 numara pozisyonunda göz kamaştıran futbolu ve neredeyse her maç yaptığı gol katkısı ile adından sıkça söz ettirirken, transfer listelerinde zirveyi zorlamaya başladı. Sahada olduğu zamanlarda takımına güven veren, özellikle pas trafiğini düzene sokarak asist öncesi asistleri ile orta sahada tam bir dinamo görüntüsü veriyor.

Bitmeyen enerjisi, yüksek pas yüzdesi, hücum oyuncularını rahatlatması, yeri geldiğinde defans bloğuna yardım ederek, takım arkadaşı YÜĞÜT ÖZDEMİR ve BERAT TUNA OKUMUŞ'un yükünü hafifletmesi, nereden bakarsanız bakın, olağan üstü bir performans. Bu oyununu devam ettirdiği taktirde, ileride ligimizden uçup gidecektir. Ve bir çok futbolcu gibi, profosyonel takımların gözdesi olacaktır.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst