Haber
DOSTLAR MECLİSİNDEN HARİKA FUTBOL

DOSTLAR MECLİSİNDEN HARİKA FUTBOL

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in yeni ve genç takımlarından DOSTLAR MECLİSİ, ligde çıktıkları ilk maçın 1.yarısında oynadıkları futbol ile, taraflı tarafsız herkesin taktirini kazandılar. KLASS LİG'e katıldıklarında, nasıl bir performans sergileyecekleri bilinmiyordu. Ve tam bir kapalı kutu gibilerdi. İlk maçlarına da, ligin en güçlü takımlarından ATLETİCO ERGUVAN karşısında çıktılar. Maçın ilk yarısını hem tribünden, hemde canlı yayından izleyenler, gözlerine inanamadı. Çünkü; DOSTLAR MECLİSİ öyle bir futbol oynadı ki, ligin liderini kendi yarı sahalarına hapsettiler. 

Ama futbol tek devreden ibaret değildi, bunu da sezonun ilk maçında öğrenmiş oldular. 1-2'lik skor üstünlüğü ve ezici futbol üstünlüğünden sonra, 2.yarıda rehavet ve konssantrasyon eksikliği kendisini gösterince, ligin tecrübeli takımı ATLETİCO ERGUVAN bu açığı yakalayınca affetmedi ve 9-3'lük şaşalı galibiyeti, sadece 2.yarıda aldı. Ve buradan çıkartılacak en önemli ders, skor ne olursa olsun, son düdük çalmadan maç bitmez. Ve sahada gördüğümüz futbolu açıklayacak olursak, DOSTLAR MECLİSİ, ilk yarıdaki futbolunu oynar ise, ligde her takıma korkulu anlar yaşatabilir. 

EREN İKİZOĞLU, BERAT RIZA ÇİFTÇİ, ÖMER FARUK CEYLAN ve diğerleri, komple baktığımız zaman, taş gibi bir takım olmuşlar. Bu ilk maçtaki eksiklik ve hataları, tekrar tekrar izleyip, önlemler alıp, sezonun diğer maçlarında daha dikkatli olmaları gerekecek.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst