Haber
AHMET CEYHUN KAYADELEN TAKIMINI ATEŞLİYOR

AHMET CEYHUN KAYADELEN TAKIMINI ATEŞLİYOR

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in kaliteli eldivenlerinden AHMET CEYHUN KAYADELEN, her hafta daha iyiye giderek, takımına hayat veriyor ve topladıkları puanlar ile takımının üst sıraları zorlamasını sağlıyor. Sezonun ilk haftalarında ki performansını kaybeden ve 3-4 hafta performans düşüklüğü yaşayan AHMET CEYHUN KAYADELEN, son haftalarda izleyenleri kendine hayran bırakan performans sergiliyor. Bu performansını devam ettirdiği sürece, takımı ligde puanları toplamaya devam edecektir. Ve play-off sıralamasına hak ettiği yerde olacaktır.

Kaliteli eldiven, oyunu geriden kurarak, takımının pas trafiğinin önemli parçası olmayı başardı. Uzun toplardan ziyade, kısa paslar ile rakibi kendi yarı sahasına çekip, kontra ataklar ile hücum varyasyonu deniyor. Bir çok maçta da başarılı oluyor. AHMET CEYHUN KAYADELEN'in şimdiki hedefi, PLAF-OFF sürecinin en iyi kalecisi olmak.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst