Haber
DOSTLAR MECLİSİNDEN 2 KOPYA MAÇ

DOSTLAR MECLİSİNDEN 2 KOPYA MAÇ

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in en genç takımlarından DOSTLAR MECLİSİ, geçen hafta ligin lideri ATLETİCO ERGUVAN karşısında ilk yarıyı 1-2 önde kapatıp, ikinci yarı dağılmıştı ve 9-3'lük bir mağlubiyet yaşamıştı. Maç sonu KLASS LİG MEDYA'da çıkan haber'de, DOSTLAR MECLİSİ takımının harika futbolunun sadece tek devre sürdüğünü, ikinci yarıda konsantrasyon eksikliği ve tecrübesizliğin kurbanı olduklarını yazmıştık. İşin ilginç tarafı ise, geçen haftaki maçın kopyasını yaşayarak DEJAVU oldular.

CAGE FC karşısında da, geçen hafta olduğu gibi, fırtına misali estiler ve 1-2 öne geçtiler. İkinci yarı ise, yine geçen hafta ki tarifeyi yaşadılar. Kaptan ÖMER FARUK CEYLAN'ın tüm çabalarına rağmen, takımda oyun sistemi 2.yarıda sıfırlanıyor ve hafıza kaybı yaşanıyordu. Bunun farkına varan CAGE FC takımı, ATLETİCO ERGUVAN'ın uyguladığı sistemi uygulayarak, 1-2'lik mağlubiyetten 9-3'lük galibiyete uçtular. Bu da gösteriyor ki, geçen hafta ki 9*3'lük mağlubiyetten hiç ders çıkartılmamış.

Kaptan ÖMER FARUK CEYLAN, KLASS HABER merkezine verdiği demeçte; Takım olarak her maça çok iyi başlıyoruz ama sonunu getiremiyoruz. Açıklarımızın ve hatalarımızın farkındayız. Bu durumu en kısa süre içerisinde çözeceğiz. Bizi izleyen futbol severlere, seyir zevki yaşatacağız. Ama biraz zamana ihtiyacımız var, dedi.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst