Haber
DOĞUKAN ERGÜL KLASS LİG'İ SALLIYOR

DOĞUKAN ERGÜL KLASS LİG'İ SALLIYOR

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in önemli takımlarından SINAVLI FC takımının şah damarı DOĞUKAN ERGÜL, her hafta ligi sallamaya devam ediyor. Son oynanan ATLETİCO ERGUVAN karşısında, sahada basmadık yer bırakmayan yıldız futbolcu, takımı 5-1'lik skor ile geriye düştüğü anlarda bile, sahanın en çok koşan, en çok top çalan, en çok isabetli pas veren, en çok şut pozisyonu yakalayan futbolcusu oldu. Skordan dolayı oyundan düşen takım arkadaşlarını da oyuna ortak etmeye gayret eden özverili futbolcu, ligin en değerli oyuncularından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Maç sonunda, ATLETİCO ERGUVAN takımı, DOĞUKAN ERGÜL'ün yanına gelerek, başarısını kutladılar. Takımını 5-1'den 5-4'e getirmesine rağmen, süre yetmeyince, sahadan boynu bükük ama, oynadığı futbol ile dik duruşunu göstererek ayrıldı. Neredeyse her takımın kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu için, PİRE GİBİ, ATOM KARINCA, KÜÇÜK DEV ADAM gibi iltifatlar diziliyor. Kendisine iyi bakar ve iyi bir eğitim alır ise, çok iyi yerlerde izleyebiliriz.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst