Haber
LİBİDOSPOR'DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

LİBİDOSPOR'DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Tarih: 17.06.2024

KLASS LİG'in en kaliteli takımlarından LİBİDOSPOR, okul ve sınav programı sebebi ile lige verdikleri aranın ardından bomba gibi dönüş yaptılar. 13.hafta mücadelesinde, kalesini profosyonel kalci İNANÇ GÖKÇE'nin koruduğu MİSYONER FC karşısında, hayatlarının belki de n güzel futbolunu oynadılar. Kaleci SARP DEVRİMCİ'nin yine efsaneleştiği mücadelede, EREN YILMAZ ve ARDA ERİM KARAMAN'ın berlin duvarı ördüğü, TUNA TÜFEKÇİOĞLU'nun yine sansasyonel gol attığı, kaptan BARAN GÖKTAŞ'ın fantastik şutlar çekmekten bacaklarına kramp girdiği, AYKUT MERT EREN'in bıkmadan usanmadan İNANÇ GÖKÇE'nin koruduğu kaleye yüksek isabetli şutlar çektiği, EREN ALPAN'ın inanılmaz güzel futboluna karşılık karşısında İNANÇ GÖKÇE faktöründen dolayı 1 golden fazla gol atamadığı mücadele izleyenleri şaşkına çevirdi. 

LİBİDOSPOR'un oynadığı futbolun güzelliğini mi anlatalım, yoksa İNANÇ GÖKÇE'nin tam 37 isabetli ve kritik şut kurtardığını mı anlatalım. Ama anlatılması gereken en önemli detay; bir takımın kalesine 48 tane isabetli şut gönderebiliyorsanız, hem fantastik bir futbol oynamışsınızdır, hemde rakibinizi darmaduman etmişsinizdir. Rakip takımın kalesinde İNANÇ GÖKÇE yerine her hangi başka bir kaleci olsaydı, tarihe geçecek sayıda gol yerdi. Çünkü; LİBİDOSPOR, 1 ay futboldan uzak kalınca, bir anda hep bir futbolcu ROBERTO CARLOS, RONALDO, RONALDİNHO, KAKA oldu.

KLASS HABER'e konuşan kaptan BARAN GÖKTAŞ; Biz bu ligin en iyilerinden bir tanesiyiz. Ama ilk hedefimiz, centilmen ve ahlaklı futbol. KLASS LİG'e yakışan mücadele sergileyen rakip takımları da buradan tebrik etmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda hepsine başarılar diliyoruz, dedi.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

🏆🎖️🏆🎖️🏆

🌐 WEB SİTESİ: https://www.klasslig.com
📺 YOUTUBE: https://youtube.com/@klassligturkiye/videos
📧 E-MAİL: volkantandanismazz@gmail.com
🎯 INSTAGRAM -1 https://Instagram.com/klasslig/
🎯 INSTAGRAM -2 https://www.instagram.com/klassligturkiye/📱GSM İLETİŞİM: +90 (541) 744 48 33

#encentilmenlig #halısaha #futbol #futbolligi #futbolmaçı #halısahamaçı #maçsonu #maçsonucu #futbolmaçları #puandurumu #sıralama #halısahaligi #halısahaturnuvası #halısahamaçları #maç #futboltakımları #hakem #kameraman #canlıyayın #sinema #tiyatro #volkantandanışmaz #volkantan #klasslig #fantastik #sondakika #yenihaber #keşfet #vtdklasslig #klassligtürkiye

FUTBOL VAZGEÇİLMEZDİR.

Üst