Haber
BABUŞLAR FC LİG'E BEKLENMEDİK GİRİŞ YAPTI

BABUŞLAR FC LİG'E BEKLENMEDİK GİRİŞ YAPTI

Tarih: 6.12.2023

KLASS LİG'de 21.hafta muazzam bir maça tanıklık etti. YouTube kanalımızda canlı yayınlanan ve binlerce futbol severin izlediği müsabaka, futbol ziyafetine sahne oldu. 

Lig'in güçlü ekiplerinden ATLETİCO ERGUVAN, ligin yeni ekibi BABUŞLAR FC'yi ağırladı. Otoritelere göre, ATLETİCO ERGUVAN'ın kolay bir galibiyet alacağını tahmin ettiler. Ama müsabaka başladığında, BABUŞLAR FC, herkesi ters köşe yaptı ve fantastik bir mücadele sergiledi. CAN BAŞTAKAR liderliğindeki ATLETİCO ERGUVAN maça hızlı başladı ve henüz ilk yarıda skor üstünlüğünü ele geçirdi. İlk yarının 5-3 bitmesi ile, herkes tahmin edildiği gibi kolay galibiyet olacağını sandı. 

UTKU KAAN ULAŞ'ın güzel gollerine ve CAN BAŞTAKAR'ın 10 numara mücadelesine karşılık, BABUŞLAR FC takımında eski Bursaspor'lu MELİH ANAVATAN sazı eline aldı ve hem kendi oynadı, hemde herkesi oynattı. İnanılmaz driplingleri, kilit pasları, fantastik golleri ve tribünleri hop oturup hop kaldıran oyunu ile sahanın yıldızı oldu. Ve bu oyunun karşılığında, BABUŞLAR FC takımına, ligin ilk maçında 6-6'lık beraberliği ve 1 puanı getirdi.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst