Haber
ALTAYÇEŞME SK 'DAN FANTASTİK MÜCADELE, KAZANAN DİVA SK

ALTAYÇEŞME SK 'DAN FANTASTİK MÜCADELE, KAZANAN DİVA SK

Tarih: 13.12.2023

KLASS LİG'de 22. Hafta muazzam mücadeleye sahne oldu. Güçlü ALTAYÇEŞME SK, yüksek kalibreli ayaklara sahip DİVA SK karşısında muhteşem bir futbol ortaya koydu, hatta son 8 dakikasına 4-1 önde girdikleri müsabakadan, DİVA SK takımının kaliteli ayaklarını engelleyemeyince, sahadan bir anda 4-5 mağlup ayrılırken, haftanın maçı seçilen müsabakada, 4 gol ile yıldızlaşan ama takımına galibiyeti getiremeyen TANDOĞAN CİNER, 22.haftanın en değerli oyuncusu seçildi. 

KLASS LİG'de yine gözlerimizin pasını silen ve aksiyon filmi gibi sahnelenen futbol karşısında, tribünlerdeki taraftarlar, taraflı-tarafsız iki tarafı da ayakta alkışladı. Tamamen centilmenliktir içerisinde oynanan müsabakada, kartların tamamı pozisyon gereği gösterilen kartlardır. 

Maç sonu röportajında, hakem Volkan Tan Danışmaz'ın da belirttiği gibi, ülkemiz böyle maçlara hasret kalmasın. Özellikle, sahada ARDA YILDIZ, CAN BAŞTAKAR, DEMİR GÜRKÖK gibi oyuncular olunca, ortaya seyir zevki harika bir müsabaka çıkıyor. 

ALTAYÇEŞME SK, oynadığı oyun ile, ilerisi için umut verirken, DİVA SK ise, şampiyonluk yolunda bizi de unutmayın dercesine bir giriş yaptı.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst