PAPATYA FC![]() |
3-4 |
![]() |
---|---|---|
Maç Kadrosu | ||
ŞEHMUZ COŞKUN | ENES TAVŞAN | |
HÜSEYİN ULUSOY | YUSUF ÖZTÜRK | |
ALİHAN AYDOĞAN | HALİL İBRAHİM KORKUT | |
OZAN ULUSOY | ATABERK ZOR | |
EMİRHAN AYDOĞAN | KEREM ÖZTÜRK | |
EREN KELEŞ | BEDİRHAN AKBAŞ | |
EMKİN KILIÇ | EREN HEBİB | |
TALHA AKBAŞ | ||
Maçın İçinden | ||
1' |
(Gol) ![]() |
|
12' |
(Gol) ![]() |
|
21' |
(Sarı Kart) ![]() |
|
EMİRHAN AYDOĞAN ![]() |
27' | |
HÜSEYİN ULUSOY ![]() |
41' | |
46' |
(Gol) ![]() |
|
48' |
(Gol) ![]() |
|
HÜSEYİN ULUSOY ![]() |
50' | |
50' |
(Sarı Kart) ![]() |
KLASS LİG'in iki önemli takımının karşı karşıya geldiği müsabakada, herkes sustu, ayaklar konuştu. Ayaklar konuştu, ENES TAVŞAN uçtu. Belki de skoru, TEPEÜSTÜ LİZBON takımının ve lig'in en değerli oyuncularından biri olan ENES TAVŞAN belirledi.
PAPATYA FC, Sergio Ramos Lakaplı Stoperi SERDAL ŞEN'den yoksun çıktığı müsabakada, ne kadar zorlansa da, maçın her anında skora ortak oldu. Ta ki, oyuna geçen yılın gol kralı TALHA AKBAŞ girene kadar.
Maçın ilk dakikalarında itibaren iki takımında kazanması muhtemel olan ve pozisyon sayısını muhasebecilerin bile hesaplayamadığı karşılaşmada, ENES TAVŞAN ön plana çıktı ve PAPATYA FC'nin bütün planlarını alt üst etti.
PAPATYA FC takımı, EREN KELEŞ, EMİRHAN AYDOĞAN, OZAN ULUSOY ve ALİHAN AYDOĞAN ile rakip kaleyi şut bombardımanına tutsa da, TEPEÜSTÜ LİZBON ilk dakikalarda, stoper HALİL KORKUT ile maçın golü seçilecek golleri ile 0-2 öne geçti ve ilk yarı ENES TAVŞAN sayesinde bu skor ile noktalandı.
2. Yarıda, kaptan ATABERK ZOR'un oyundan çıkması ve kralın oyuna girmesi ile işler karıştı. Orta alanda açıklar veren TEPEÜSTÜ LİZBON, 2. Yarının başında EMİRHAN AYDOĞAN'ın ayağından golü yedi ve direnmeye başladı. Son 9 Dakikaya da 1-2 önde girmelerine rağmen stoper HÜSEYİN ULUSOY'un ayağından bir gol daha bulan PAPATYA FC beraberliği yakaladı.
Dillere destan müsabaka da kayışlar son 4 dakikada koptu ve TALHA AKBAŞ'ın 46 ve 48. Dakikarda attığı goller ile bir anda skor 2-4 oldu. MONTREAL FC, son dakikada HÜSEYİN ULUSOY'un ayağından bir gol daha bulsa da, süre yetmedi ve son düdük ile birlikte, TEPEÜSTÜ LİZBON, güçlü PAPATYA FC takımını 3-4 yenerken, galibiyeti, Tavşan gibi kaleci ENES TAVŞAN'a borçlandılar.
Ve herkesin dilinde aynı söz vardı. Bu maçın mutlaka rövanşı oynamalı.