ATLETİCO ERGUVAN & SANCAK GALACTİCOS

ATLETİCO ERGUVAN & SANCAK GALACTİCOS

ATLETİCO ERGUVAN 5-8 SANCAK GALACTİCOS
Maç Kadrosu
GÖKDENİZ FIRAT İNANÇ BORA KOCA
BERK ULAŞ ENÇ ARDA ÇEKMEN
DERİN GERÇEK TUAN FEDERİCO URUNÇ
YİĞİT KAYA KUZEY SÜER
DENİZ ÖZBULDU MEHMET ESEN SİNAL
CAN BAŞTAKAR TUNA EKŞİOĞLU
UTKU KAAN ULAŞ GÜNAY ERDEM
Maçın İçinden
5' (Gol) TUAN FEDERİCO URUNÇ
CAN BAŞTAKAR (Sarı Kart) 7'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 14'
16' (Gol) ESEN SİNAL
18' (Gol) ESEN SİNAL
19' (Gol) TUNA EKŞİOĞLU
28' (Gol) GÜNAY ERDEM
BERK ULAŞ ENÇ (Gol) 31'
36' (Gol) GÜNAY ERDEM
YİĞİT KAYA (Sarı Kart) 36'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 40'
42' (Gol) TUNA EKŞİOĞLU
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 43'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 45'
46' (Gol) GÜNAY ERDEM
48' (Sarı Kart) İNANÇ BORA KOCA

ATLETİCO ERGUVAN & SANCAK GALACTİCOS Maç Öyküsü

KLASS LİG'de muazzam bir futbol akşamında, CAN BAŞTAKAR önderliğinde ATLETİCO ERGUVAN, GÜNAY ERDEM liderliğindeki güçlü SANCAK GALASTİCOS ile karşılaştı. İki takımda müsabakaya hızlı başladı ve ilk dakikadan itibaren oyun hiç durmadı. Herkesin tahmin ettiği gibi, inanılmaz gollerin atıldığı ve aksiyonun yüksek olduğu bir müsabaka oldu.

SANCAK GALASTİCOS'da; TUAN FEDERİCO'nun defans hattında kusursuz oynaması, ARDA ÇEKMEN'in sahadaki uyumu, KUZEY SÜER'in joker misali sahayı kaplaması, ESEN SİNAL'ın orta alanda pas yüzdesi yüksek oyunu, GÜNAY ERDEM'in bitmeyen enerjisi, TUNA EKŞİOĞLU'nun inanılması güç golleri ile, güçlü ATLETİCO ERGUVAN karşısında 5-8'lik galibiyeti getirdi.

ATLETİCO ERGUVAN'da; Her zaman olduğu gibi CAN BAŞTAKAR'ın, rakip oyuncular tarafından bile taktir ile karşılanan centilmenliği, bitmeyen enerjisi ve inanılmaz futbol tekniğine rağmen, takım olarak gününde olan taraf olmadıkları için yenilgiye engel olamadı. BERK ULAŞ ENÇ'in takım oyunu, DENİZ ÖZBULDU'nun sessiz futbolu, UTKU KAAN ULAŞ'ın klas gollerine rağmen, SANCAK GALASTİCOS'u durdurmaya yetmedi.

ATLETİCO ERGUVAN takımında, maçın son anlarında sakatlanan CAN BAŞTAKAR'ın eksikliği gelecek maçlar için tehlike göstergesi olacaktır. Günün yıldızlarından TUNA EKŞİOĞLU'nun performansı ise, gelecek maçlara taşınacak mı soruları sorulmaya başlandı.

Üst