ATLETİCO ERGUVAN & TEPEÜSTÜ LİZBON

ATLETİCO ERGUVAN & TEPEÜSTÜ LİZBON

ATLETİCO ERGUVAN 1-1
Maç Kadrosu
UMUT MOLLAOĞLU
GÖKDENİZ FIRAT
DENİZ ÖZBULDU
OĞUZ BUDAK
CAN BAŞTAKAR
OĞUZHAN YILMAZ
UTKU KAAN ULAŞ
Maçın İçinden
27'
29'
UMUT MOLLAOĞLU (Gol) 40'
CAN BAŞTAKAR (Sarı Kart) 46'
OĞUZHAN YILMAZ (Sarı Kart) 49'

ATLETİCO ERGUVAN & TEPEÜSTÜ LİZBON Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 25 Kasım 2023 akşamında öyle bir maç oynandı ki, izleyenler gözlerine inanamadı. Herkesin söylediği bir cümle vardı; YOK BÖYLE BİR MAÇ. 

Evet gerçekten de yok böyle bir maç. İki kalecinin savaşını izledik. Bir yandan Ligimizin en değerli kalecisi ENES TAVŞAN. Diğer tarafta ise, ATLETİCO ERGUVAN takımının kaliteli kalecisi UMUT MOLLAOĞLU. 

Maç öyle hareketliydi ki; Top bir o kalede bir bu kalede. Öyle imkansız şutlar oldu ki, aynı şekilde imkansız kurtarışlara da sahne oldu. İzleyenler gözlerine inanamadı. Bir tarafta OĞUZHAN YILMAZ'ın dehşet şutları, diğer tarafta BERAT YAVUZ'un driplingleri ile oluşan boş alandan ATABERK ZOR'un çektiği şutlar. İlk dakikadan son dakikaya kadar o kadar çok pozisyon ve o kadar çok şut oldu ki, sahada sıradan kaleciler olsaydı, maçta en az 10 gol olurdu. 

KLASS LİG 2023 sezonunun belki de en özel maçı oynandı. Son düdük ile birlikte öyle bir skor çıktı ki, görenler gözlerine inanamadı. 

İşin ilginç tarafı da, 1-1 biten maçın golünü atan kişi ile golü yiyen kişiler, sahanın en iyileriydi. 

Kaleci UMUT MOLLAOĞLU öyle bir gol attı ki, diğer kaleci ENES TAVŞAN, maç içinde kurtardığı imkansız şutlardan sonra, rakip kaleciden başkası bana gol atamaz dercesine yedi. İki takımın futbolcuları da, rakip kalecileri tebrik etti.

Saha da; OĞUZHAN YILMAZ, ATABERK ZOR, CAN BAŞTAKAR, BERAT YAVUZ inanılmaz efor sarf ettiler. Ve maç sonunda, ENES TAVŞAN ile CAN BAŞTAKAR ağrılarından dolayı hastahaneye gitmek zorunda kaldılar.

İşte ligimizde görmek istediğimiz mücadele ve görmeye alışık olmadığımız skor.

Üst