OKUL SEPETİ SK & BELDE SK

OKUL SEPETİ SK & BELDE SK

KİNG POWER 7-4 BELDE SK
Maç Kadrosu
FERİT CAN KOÇAK FURKAN ACAR
ALP HAKAN TÜRK KARTAL CEM ORAL
BEDİRHAN KIZILAY KEREM DEMİR
EMİRHAN SAZDAĞI BORA YİĞİT
DOĞUKAN MARANGOZ BERAT KAPLAN
SAMET KARADUMAN KAYRA İNCE
CİHAN ÇİTAK MERT GÜLER
SAMET MARAŞLI ONUR CAN ÇEVİK
KORAY ŞENGÜL
BERKAY KOÇAK
EKREM ÇAĞRI ŞAHİN
Maçın İçinden
3' (Sarı Kart) BERAT KAPLAN
CİHAN ÇİTAK (Gol) 12'
KORAY ŞENGÜL (Sarı Kart) 15'
CİHAN ÇİTAK (Gol) 15'
DOĞUKAN MARANGOZ (Sarı Kart) 21'
EMİRHAN SAZDAĞI (Gol) 22'
EMİRHAN SAZDAĞI (Sarı Kart) 24'
DOĞUKAN MARANGOZ (Gol) 25'
BEDİRHAN KIZILAY (Gol) 27'
DOĞUKAN MARANGOZ (Sarı Kart) 32'
DOĞUKAN MARANGOZ (Kırmızı Kart) 32'
BERKAY KOÇAK (Gol) 34'
44' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
ALP HAKAN TÜRK (Sarı Kart) 47'
50' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
53' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
ALP HAKAN TÜRK (Gol) 55'
56' (Gol) KAYRA İNCE
SAMET MARAŞLI (Kırmızı Kart) 100'

OKUL SEPETİ SK & BELDE SK Maç Öyküsü

KLASS LİG'de tecrübeli OKUL SEPETİ SK ile genç ve dinamik BELDE SK takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakada da fantastik goller ve bol kart çıkmasına rağmen, centilmenlik havasında bir maç oynandı.

Bu akşam, aynı zamanda bir meydan okumaya sahne oldu. BELDE SK takımının geleceği parlak kalecisi FURKAN ACAR, ligin en iyi kalecilerinden FERİT CAN KOÇAK karşısında savaş verdi ve takımının 7-4'lük mağlubiyetine rağmen, inanılmaz kurtarışları, harika refleksleri ve çizgiden çıkarttığı toplar ile günün favorisi oldu.

EKREM ÇAĞRI ŞAHİN'in sakatlığı ile rotasyonlu kadro ile sahaya çıkan OKUL SEPETİ SK takımının da ipleri eline alan kişi CİHAN ÇİTAK oldu. İlk 12 dakikasında gol sesi çıkmayan maçta, CİHAN ÇİTAK öyle bir gol attı ki ve sonrasında goller yağmur gibi gelmeye başladı.

İlk yarıyı 4-0 önde kapatan OKUL SEPETİ SK galibiyeti çantada keklik sanırken, oyuna ONUR CAN ÇEVİK girdi ve işin rengi değişti ve bir anda maça ortak oldular. DOĞUKAN MARANGOZ'un da oyundan atılması ile BELDE SK vites yükseltti ve yaşlı rakibinin yorulmasını fırsat bilerek peş peşe 4 gol bulsa da, süre yetmeyince 7-4'lük mağlubiyet ile eve dönmek zorunda kaldılar. Maçın adamı ALP HAKAN TÜRK, bundan sonraki maçlar için umut vermeye başladı. Maçın kalecisi FURKAN ACAR ise rakip takım tarafından kutlanırken, tribünlerden alkış aldı. ONUR CAN ÇEVİK maçın golünü attığını öğrendiğinde, ben sadece işimi yaptım dedi.

Maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bugün hiç formunda olmadığı gözlerden kaçmadı ve bariz el ile müdahale edilen topu görmedi ve devam kararı ile pozisyonun gol olmasına sebep oldu. Aynı şekilde akan oyunda 4 net hatalı karar vererek, kendisine hiç yakışmayan bir istatistik yakaladı. Kariyerinde yönettiği 1.440 maçın ardından böyle düşük puanlı istatistik yakaladığı bir maç yönetmesi sonundaki açıklamalarında, bugün isteyerek olmayan hatalı kararlar sebebi ile üzgün olduğunu ve iki takıma da mahçup olduğunu belirtti. 

Neticede harika geçen maçın sonucundan ziyade, rövanşının ne zaman oynanacağı konuşulmaya başlandı.


Üst