REBELS FC & BELDE SK

REBELS FC & BELDE SK

REBELS FC 5-6 BELDE SK
Maç Kadrosu
ÜLGEN DEMİREL FURKAN ACAR
BORA BAŞAK KARTAL CEM ORAL
ARDA ATILGAN ARİF POLAT ÇELİK
YAMAN GÜRSOY YEKTA GÖRKEM ÖZER
GÖKALP GÜLBAHÇE ONUR CAN ÇEVİK
ARAL OKAN MUSTAFA EFE SAYINER
UTKU KURT
Maçın İçinden
1' (Sarı Kart) FURKAN ACAR
5' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
5' (Sarı Kart) ARİF POLAT ÇELİK
ARAL OKAN (Gol) 13'
18' (Gol) YEKTA GÖRKEM ÖZER
ARAL OKAN (Gol) 20'
24' (Gol) YEKTA GÖRKEM ÖZER
41' (Gol) MUSTAFA EFE SAYINER
(Gol) 43'
44' (Gol) ARİF POLAT ÇELİK
49' (Gol) YEKTA GÖRKEM ÖZER
YAMAN GÜRSOY (Gol) 52'
ARAL OKAN (Gol) 55'

REBELS FC & BELDE SK Maç Öyküsü

KLASS LİG'de muazzam mücadeleye sahne olan REBELS FC - BELDE SK karşılaşması, keyifli ve bir o kadar eğlenceli bir maça sahne oldu. iki tarafında harika bir futbol sergilediği pazar akşamında, ARAL OKAN'ın çabaları, BORA BAŞAK'ın kaptanlığındaki REBELS FC'nin galip gelmesine yetmedi. BELDE SK takımında, KAYRA İNCE'nin yokluğu hissedilse de, YEKTA GÖRKEM ÖZER'in 1' frikikten, 3 golü takımına galibiyeti getirdi. 

ARİF POLAT ÇELİK ve FURKAN ACAR'ın maç içinde ve saha dışında, KLASS LİG'e yakışmayan davranışları, herkes tarafından yadırgansa da, kısa sürede pozitif yönde değişimlerini bekleyenlerin sayısı da fazlaydı. KARTAL CEM ORAL yine özverili bir mücadele sergiledi. YAMAN GÜRSOY bu maçta ekstra performans sergilese de, takımının 5-6'lık mağlubiyet almasını engelleyemedi. 

Gün geçtikçe daha iyi oynayan REBELS FC haftalar ilerledikçe daha iyi sonuçlar alacağının sinyallerini vermeye başladı. Ve herkes önümüzdeki hafta REBELS FC takımından oynadığı güzzel futbolu galibiyet ile süslemesini bekliyor.

Üst