ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK

ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK

ALTAYÇEŞME FK 4-5 DİVA SK
Maç Kadrosu
İLHAN CERTEL MERT YAZLIKİÇİ
UĞUR ERKAN
MUSTAFA YARDIMCI GÖKDENİZ FIRAT
BAYBORA GÖKMEN TOSUN ARDA YILDIZ
DEMİR GÜRKÖK ENES GİR
TANDOĞAN CİNER EMİRHAN AÇİL
BÜNYAMİN AYDIN CAN BAŞTAKAR
Maçın İçinden
13' (Gol) ENES GİR
TANDOĞAN CİNER (Gol) 17'
MUSTAFA YARDIMCI (Sarı Kart) 21'
İLHAN CERTEL (Sarı Kart) 25'
TANDOĞAN CİNER (Gol) 37'
38' (Sarı Kart) MERT YAZLIKİÇİ
38' (Sarı Kart) EMİRHAN AÇİL
TANDOĞAN CİNER (Gol) 44'
TANDOĞAN CİNER (Gol) 46'
47' (Gol) CAN BAŞTAKAR
49' (Gol) EMİRHAN AÇİL
51' (Gol) ENES GİR
53' (Gol) CAN BAŞTAKAR
55' (Kırmızı Kart) ENES GİR

ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK Maç Öyküsü

KLASS LİG'de haftanın maçı izleyenleri kendisine hayran bıraktı. İnanılmaz müsabakada, iki tarafta muazzam bir futbol sergilerken, ALTAYÇEŞME SK, bugün yıldızlaşan TANDOĞAN CİNER'in ayağından bulduğu 4 gol ile takımını 4-1 öne geçirse de, itiraz etmek yerine mücadeleden asla vazgeçmeyen DİVA SK, son 6 dakikada attığı 5 gol ile haftanın maçından 4-5 galip ayrılmasını bildi. 

İLHAN ÇERTEL ve MERT YAZLIKİÇİ'nin kaleciler savaşını, son anda MERT YAZLIKİÇİ kazandı. ARDA YILDIZ, uzun zaman sonra ilk kez sahaya çıktığında performansı merak konusuydu. Ama yine şaşırtmadı ve muazzam bir futbol sergiledi. CAN BAŞTAKAR yine küçük dev adam rolünü üstlenirken, ENES GİR son dakikada gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düştü. 

DEMİR GÜRKÖK yine aksiyon dolu mücadelesi ile taktir alırken, skora katkısı olmayınca mağlubiyeti engelleyemedi. BAYBORA TOSUN, UĞUR ERKAN ve MUSTAFA YARDIMCI son dakikaya kadar defans bloğuna çok yardımcı olsa da, DİVA SK takımının tecrübesi ve rahat oyunu son saniyeye kadar sürünce, tempoya dayanamayıp açıklar veren ALTAYÇEŞME SK, son dakikalarda peşpeşe şok edici goller yiyerek, haftanın en muazzam maçından mağlup ayrıldı. 

Şimdi herkes, bu maçın rövanşını merak etmeye başladı.

Üst