DİVA SK (alt yapı) & GREENWAY İDEALSPOR

DİVA SK (alt yapı) & GREENWAY İDEALSPOR

DİVA SK (alt yapı) 6-3 GREENWAY İDEALSPOR
Maç Kadrosu
MURAT ÖN FIRAT SİDAR TAŞDELEN
YAMAN NAZLI OSMAN KAAN ŞENTEPE
EREN BECEREN MUSTAFA CAN UÇAN
BARTU ÖMERBAŞ YASİR DEMİRHAN
EFE ÇOBAN ATA KAYA
BARTU ÇANDIRLI AHMET AKİF ÇETİNER
İLTER ÖRSAL EREN ÇAKIR
AHMET EMİN BİRBİLEN
Maçın İçinden
İLTER ÖRSAL (Gol) 3'
EFE ÇOBAN (Gol) 14'
16' (Gol) ATA KAYA
EFE ÇOBAN (Gol) 26'
İLTER ÖRSAL (Gol) 52'
EFE ÇOBAN (Sarı Kart) 56'
YAMAN NAZLI (Sarı Kart) 57'
58' (Gol) AHMET EMİN BİRBİLEN
59' (Gol) MUSTAFA CAN UÇAN
EFE ÇOBAN (Gol) 60'
İLTER ÖRSAL (Gol) 64'
69' (Sarı Kart) OSMAN KAAN ŞENTEPE

DİVA SK (alt yapı) & GREENWAY İDEALSPOR Maç Öyküsü

KLASS LİG'de, DİVA SK (alt yapı) ile GREENWAY İDEALSPOR'un karşı karşıya geldiği Aralık ayının en güzel soğuk havası altında, aksiyon dolu sıcak bir futbol resitali vardı. Taktik bozma savaşı ile geçen ilk yarının 2-1 bitmesi, muazzam bir oyunun göstergesi oldu. İkinci yarıda tam bir teknik yetenek savaşına dönüşen müsabakada, pozisyonları iyi değerlendiren taraf DİVA SK (alt yapı), 6-3'lük galibiyete uzanmayı başardı.  

Özellikle, son 10 dakikaya 3-1 önde giren DİVA SK (alt yapı) olsa da, oyun üstünlüğü iki taraf içinde eşitti. Ve son anlara girilirken, iki tarafta peş peşe goller bularak skorun bir anda 6-3 olmasını sağladılar. ATA KAYA'nın sağ kanadı koridor gibi kullanmasına rağmen, takım arkadaşlarından yeterince destek alamayınca, mağlubiyet kaçınılmaz olurken, AHMET EMİN BİRBİLEN'in ayağından penaltı kaçırmaları, maçın kırılma anlarından bir tanesiydi. 

DİVA SK (alt yapı)'da EFE ÇOBAN ve İLTER ÖRSEL, attıkları 3'er gol ile takımına galibiyeti getirirken, GREENWAY İDEALSPOR'da MUSTAFA CAN UÇAN'ın çabaları sonuçsuz kalınca, soğuk bir aralık akşamından 6-3'lük mağlubiyet ile dönmeleri kaçınılmaz oldu. Ama ilerisi için verdikleri umutlu futbol, gözlerden kaçmadı.

Üst