SANCAK GALACTİCOS & TEPEÜSTÜ LİZBON

SANCAK GALACTİCOS & TEPEÜSTÜ LİZBON

SANCAK GALACTİCOS 10-9
Maç Kadrosu
SARP EFE GUVEN
KUZEY SÜER
TUAN FEDERİCO URUNÇ
MEHMET ESEN SİNAL
ARDA ÇEKMEN
ONUR YAVUZ
GÜNAY ERDEM
Maçın İçinden
1'
GÜNAY ERDEM (Gol) 4'
10'
ARDA ÇEKMEN (Gol) 14'
17'
20'
28'
ARDA ÇEKMEN (Gol) 32'
KUZEY SÜER (Gol) 34'
MEHMET ESEN SİNAL (Gol) 37'
39'
45'
51'
53'
GÜNAY ERDEM (Gol) 58'
59'
TUAN FEDERİCO URUNÇ (Gol) 66'
MEHMET ESEN SİNAL (Gol) 70'
GÜNAY ERDEM (Gol) 71'
73'
ONUR YAVUZ (Gol) 74'
75'
75'
76'

SANCAK GALACTİCOS & TEPEÜSTÜ LİZBON Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 17 Aralık akşamı 75 dakikalık harika bir futbol akşamına sahne oldu. SANCAK GALACTİCOS ile TEPEÜSTÜ LİZBON müsabakasında, tekniğe dayalı futbol, aksiyon dolu pozisyonlar, inanılmaz goller ve niceleri. ATABERK ZOR'un kaptanlığındaki TEPEÜSTÜ LİZBON, her zamankinden daha fazla efor sarf ettiği ve kaptanın 3 gol, TALHA AKBAŞ'ın 4 gol attığı mücadelede, ARDA ÇEKMEN kaptanlığında, GÜNAY ERDEM ve MEHMET ESEN SİNAL'ın birbirini tamamlayan oyunu ile kazanan takım 10-9'luk skor ile SANCAK GALACTİCOS oldu. Fakat yinede, gollerden çok direkler konuşuldu. Tam 6 topun direkte patladığı görsel şölende, gol show'u hiç bir şey durduramadı.

Tecrübeli hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın, maçın kırılma anlarında, TUAN FEDERİCO URUNÇ'a yapılan faulü görmemesi ve pozisyonun devamında gol olması, klasına hiç yakışmasa da, maçın diğer bölümlerinde toparlanıp, tempoya ayak uydurmaya devam ederken, maçtaki aksiyon daha da keyifli hale geldi. KUZEY SÜER'in eksiksiz oyunu, HALİL İBRAHİM KORKUT gibi bir yeteneğe bile geçit vermemesi, çok konuşulacak bir performansı beraberinde getirdi. 

BEDİRHAN AKBAŞ'ın istenilen performansı sergileyememesi, YUSUF ÖZTÜRK'ün ilk kez kötü performans sergilemesi, ATABERK ZOR'un orta alanda yalnız kalması, mağlubiyete zemin hazırladı. Ancak, sistemli oyunundan ödün vermeyen SANCAK GALACTİCOS takımında, ONUR YAVUZ'un ekstra performans sergilemesi, her atağın içinde bulunan ARDA ÇEKMEN'in göz kamaştırıcı oyunu, GÜNAY ERDEM'in kazanma azmi ile mükemmel aksiyonu, MEHMET ESEN SİNAL'ın her fırsatta şut çekmesi, galibiyetin göstergesi oldu.

Üst