LİBİDOSPOR & ATLETİCO ERGUVAN

LİBİDOSPOR & ATLETİCO ERGUVAN

LİBİDOSPOR 4-6 ATLETİCO ERGUVAN
Maç Kadrosu
AREN COŞKUN UMUT MOLLAOĞLU
EREN YILMAZ GÖKDENİZ FIRAT
ARDA ERİM KARAMAN DERİN GERÇEK
KUZEY ASLAN OĞUZ BUDAK
AYKUT MERT EREN CAN BAŞTAKAR
BARAN GÖKTAŞ DENİZ ÖZBULDU
EREN ALPAN UMUT YILMAZ
Maçın İçinden
1' (Gol) CAN BAŞTAKAR
EREN ALPAN (Gol) 5'
8' (Gol) CAN BAŞTAKAR
20' (Sarı Kart) CAN BAŞTAKAR
AYKUT MERT EREN (Gol) 31'
35' (Gol) DENİZ ÖZBULDU
ARDA ERİM KARAMAN (Sarı Kart) 37'
37' (Sarı Kart) DENİZ ÖZBULDU
EREN ALPAN (Gol) 44'
EREN ALPAN (Gol) 46'
55' (Gol) CAN BAŞTAKAR
55' (Sarı Kart) GÖKDENİZ FIRAT
56' (Gol) CAN BAŞTAKAR
AYKUT MERT EREN (Sarı Kart) 56'
57' (Gol) CAN BAŞTAKAR

LİBİDOSPOR & ATLETİCO ERGUVAN Maç Öyküsü

KLASS LİG'de ATLETİCO ERGUVAN takımının maçları nefes kesmeye devam ediyor. 23. Haftada oynanan LİBİDOSPOR-ATLETİCO ERGUVAN mücadelesi de dillere destan bir aksiyona sahne oldu. İlk 8 dakika da 3 golün çıktığı müsabakada, 31. dakikaya kadar tam bir taktik savaşı halinde geçti. Bir tarafta AYKUT MERT EREN, diğer tarafta CAN BAŞTAKAR. Bir tarafta DERİN GERÇEK, diğer tarafta EREN YILMAZ. Hücumda ve savunmada aynen bu savaş vardı. Ne olduysa 44. dakikadan sonra oldu ve son 10 dakika tam bir gol duellosu şeklinde geçti ve galip gelen taraf 4-6'lık skor ile ATLETİCO ERGUVAN oldu. 

Lig'de fırtına gibi esen LİBİDOSPOR, son anlara kadar maça ortaktı, ama ne olduysa, orta alanda pas trafiğinde bir karışıklık başlayınca oldu ve top kayıplarının bedeli çok ağır oldu. BARAN GÖKTAŞ'ın 8 numara pozisyonunda yalnız kaldığı ve EREN ALPAN'ın 3 gole rağmen, bir çok pozisyonu cömertçe harcaması, AYKUT MERT EREN'in yine bir yıldız gibi parladığı ama bu maçta kendisine kelepçe vuran DERİN GERÇEK yüzünden istediği toplar ile buluşamaması, mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi. Fakat sahadaki mücadele, akıllarda soru işaretleri bıraktı. KLASS LİG'de kaç tane şampiyonluk adayı var.

CAN BAŞTAKAR'ın 5 gol ile yıldızlaştığı mücadelenin en güzel golünü mağlup takımın bir diğer yıldızı EREN ALPAN kaydederken, maçın kalecisi kimseye yabancı gelmedi ve yine UMUT MOLLAOĞLU'nun oldu. Maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bir kaç pozisyonu gözünden kaçırmasına rağmen, maç sonu izlenilen görüntüler ışığında, ARDA ERİM KARAMAN'ın, DENİZ ÖZBULDU'ya yapmış olduğu kural dışı hareket ve ard niyet sebebi ile disiplin kuruluna sevk edilerek, KLASS LİG müsabakalarından 1 maç men cezası almıştır. Ve 24. hafta müsabakasında cezalı duruma düşmüştür.

Üst