BELDE SK & DİVA SK (alt yapı)

BELDE SK & DİVA SK (alt yapı)

BELDE SK 2-2 DİVA SK (alt yapı)
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER MURAT ÖN
KAYRA İNCE BARTU ÖMERBAŞ
KARTAL CEM ORAL MURAT EGE ANLAŞ
BATUHAN KAYACAN DENİZ PARTEŞ
MERT ÖZTEMUR AREK ÇİÇEKOĞLU
FURKAN ACAR KEREM ILGICIOGLU
YEKTA GÖRKEM ÖZER BARTU ÇANDIRLI
RAHMİ KEREM BURKE
YAMAN NAZLI
SUAT EGE KARACADAĞ
Maçın İçinden
10' (Gol) BARTU ÖMERBAŞ
18' (Gol) KEREM ILGICIOGLU
YEKTA GÖRKEM ÖZER (Gol) 24'
MERT ÖZTEMUR (Gol) 41'

BELDE SK & DİVA SK (alt yapı) Maç Öyküsü

24. Haftanın en fantastik maçında puanlar paylaşıldı. BELDE SK ile DİVA SK (alt yapı) sahaya tam kadro çıktı. Henüz ilk dakikadan itibaren teknik oyun üzerine kurulu olan maçta, bir oyuncu değil, iki takımında bütün oyuncuları ön plana çıktı. Sahada bireysel oyundan ziyade, tamamen takım oyunu ve pasa dayalı strateji hakimdi. Kalecilerin mükemmelden fazlasını sahaya yansıttığı futbol akşamında, son düdük çaldığında, tabelada 2-2'lik beraberlik hakimdi. 

BELDE SK'da, YEKTA GÖRKEM ÖZER fantastik futbolunu yine gol ile süslemeyi başardı. DİVA SK (alt yapI)'da, BARTU ÇANDIRLI ve KEREM ILGICIOĞLU'nun hücum hattındaki aksiyonu takımı ayakta tutarken, BARTU ÖMERBAŞ'ın skor katkısı, bir stoperden fazlası olduğunu gösteriyordu. İlk yarıyı 1-2 önde kapatmış olsalar da, 2.yarı oyuna ağırlığını koyan BELDE SK, maçın son bölümlerinde attığı gol ile maça ortak olsa da, galibiyeti getirecek gole ulaşamadılar ve adına yakışır maçın skoru da 2-2 oldu.

KAYRA İNCE'nin defans'da kademe anlayışı, topu oyuna zamanında çıkartması, takımına nefes aldırarak sürekli ofans halinde kalmalarını sağladı. KARTAL CEM ORAL'ın fizik gücünü oyuna entegre edişi, rakiplerine göz dağı verirken, orta alana topu taşımakta kolaylık getirdi. AREK ÇİÇEKOĞLU'nun gününde oluşu, 8 numara pozisyonunu yerinde kullanmasını sağlarken, DENİZ PARTEŞ'in orta alana top taşıması ve hücuma zamanında çıkışları takıma etkili ataklar getirdi. Şimdi herkesin dilinde; BÖYLE ÖZEL BİR MAÇIN RÖVANŞI NE ZAMAN OLACAK.

Üst