SANCAK GALACTİCOS & CİGORENTİNA

SANCAK GALACTİCOS & CİGORENTİNA

SANCAK GALACTİCOS 2-3 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
SARP EFE GUVEN ARDA TUNA ERŞIK
TUAN FEDERİCO URUNÇ ÇAĞATAY EFE TATAR
SARP KAAN SABUNCU CAN GÖRGÜN
ARDA ÇEKMEN TUĞBERK ÖZER
EMRE PEKCAN EREN YİĞİT
MEHMET ESEN SİNAL ALP ÖZER
TUNA EKŞİOĞLU TANBEY ASLAN
Maçın İçinden
4' (Gol) ALP ÖZER
30' (Sarı Kart) TANBEY ASLAN
MEHMET ESEN SİNAL (Gol) 32'
EMRE PEKCAN (Gol) 44'
48' (Gol) TANBEY ASLAN
TUAN FEDERİCO URUNÇ (Sarı Kart) 50'
50' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
50' (Sarı Kart) ALP ÖZER
51' (Gol) ALP ÖZER
ARDA ÇEKMEN (Sarı Kart) 51'
MEHMET ESEN SİNAL (Sarı Kart) 51'
51' (Sarı Kart) ALP ÖZER
51' (Kırmızı Kart) ALP ÖZER

SANCAK GALACTİCOS & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de, 2023 yılının son maçında güçlü SANCAK GALACTİCOS ile aksiyon futbolunu seven CİGORENTİNA takımları karşı karşıya geldi. ARDA ÇEKMEN'in önderliğinde, harika bir futbol ortaya koyan SANCAK GALACTİCOS, tempolu ve hiper aksiyonlu futbolu seven ALP ÖZER'li CİGORENTİNA karşısında henüz 4.dakikada mağlup duruma düşse de, 2-1 öne geçmesini bildi, ama son 3 dakikada yediği goller ile 2-3 mağlup olarak, 2023'ü mağlubiyet ile noktaladı. 

7 sarı kart, 1 kırmızı kart, 1 firikik, 5 gol ve aksiyon dolu bir hikaye. 2023 yılının son maçında izleyenlerin nefesini kesen ve son saniyeye kadar bitmeyen tempoya sahip maçın galibi, son dakika golü ile CİGORENTİNA oldu.  

MEHMET ESEN SİNAL'ın muhteşem frikik golü ve bitmeyen enerjisi ile izleyenlere seyir zevki verirken, maçın golü ödülünü de hak etmeyi başardı. CAN GÖRGÜN'ün azimli futbolu ve isabetli pasları, sert şutları ve galibiyet için varını yoğunu ortaya döken bir kahraman olması, maçın adamı ödülünü kazanmasını sağlarken, takımına da galibiyeti hediye etti. 

TUAN FEDERİCO URUNÇ yine bildiğimiz hatasız oyununa bu maçta da devam ederken, TUNA EKŞİOĞLU istediği topları alamayınca, fantastik gollerinden birini bu akşam atamadı. TANBEY ASLAN'ın bu akşam özverili futbolunu soluksuz izledik. CİGORENTİNA takımının bu maçtaki rakibe sataşmaları, ceza almalarına sebep olabilir.

Üst