ACIBADEM FC  & CİGORENTİNA

ACIBADEM FC & CİGORENTİNA

ACIBADEM FC 0-7 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
MUHAMMET EMİR AKTAR FATİH İŞLER
ALİ KUBİLAY KELO CAN GÖRGÜN
ALPCAN ÜNLÜ ÇAĞATAY EFE TATAR
FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA TUĞBERK ÖZER
FURKAN ARDA KELO EREN YİĞİT
KEREM AKİF CANLI TANBEY ASLAN
ENİS EKMEN ALP ÖZER
TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
Maçın İçinden
25' (Gol) TANBEY ASLAN
31' (Gol) ALP ÖZER
33' (Gol) ALP ÖZER
36' (Sarı Kart) TUĞBERK ÖZER
39' (Gol) TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
41' (Gol) CAN GÖRGÜN
44' (Gol) CAN GÖRGÜN
47' (Gol) TUĞBERK ÖZER

ACIBADEM FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 26.hafta da, ACIBADEM FC & CİGORENTİNA takımları karşı karşıya geldi. Muhteşem atmosferde oynanan müsabakada, inanılmaz aksiyon dolu bir mücadele ve zirvede bir centilmenlik vardı. ACIBADEM FC takımı yeni transferi ile sahaya çıkarken, CİGORENTİNA istikrarlı kadrosunu bozmadan yoluna devam etmeyi tercih ederken, sahada tam bir taktik savaşı vardı. Öyle bir savaşa sahne oldu ki, ilk yarının son saniyelerine kadar gol sesi çıkmayan maçta, 25. dakikada açılan gol perdesinden sonra, 2. yarı gol sağanağı vardı ve müsabakayı 0-7'lik skor ile CİGORENTİNA takımı kazanarak, haftanın en karizmatik galibiyetine imza attılar.

Maçın en ilginç detayı ise, son dakikaya kadar iki takımda eşit sayıda atak bulurken, CİGORENTİNA takımı bulduğu atakları 2. yarıda gole çevirmesini bilerek puan durumunda üst sıralara doğru tırmanmaya devam etti. Kaleci FATİH İŞLER'e pek görev düşmese de, MUHAMMET EMİR AKTAR'ın yediği 7 gole rağmen maçın kalecisi seçilmesinin sebebi, kalesine gelen bombardıman gibi şutları bir kahraman edası ile çıkartmasıydı. ENİS EKMEN'de ilk maçında harika bir performans sergilerken, FURKAN ARDA KELO'nun şutu binlerce kez izlemeye değerdi. 

CAN GÖRGÜN'ün kart görmediği ilk maç olması da enteresan bir durum olurken, TUĞBERK ÖZER kart görme hastalığına son vermeyi başaramadı. CİGORENTİNA takımı son dakika sendromunu bu maçta yaşamadı ve son dakikaya kadar elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak, yarışta bende varım dedi. TANBEY ASLAN gol perdesini açtıktan sonra, maçın diğer bölümlerinde gol yollarındaki trafiği denetleyen bir memur gibi işini yaptı. Yeni transfer TAYLAN ÖZGÜR ERCAN ise, daha ilk maçında gözlerimizi kamaştıran performansını birde gol ile süsleyerek, bende varım mesajını verdi.  ALP ÖZER'in krallık yarında bende olmalıyım dercesine attığı 2 gol, görülmeye değerdi. 

Üst