RUSH FC & CİGORENTİNA

RUSH FC & CİGORENTİNA

RUSH FC 5-2 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
KEREM YILDIRIR ARDA TUNA ERŞIK
ALPEREN BALIŞLI CAN GÖRGÜN
ENES GEDİK EFEHAN FİDAN
EFE KARAARSLAN TUĞBERK ÖZER
FIRAT İLTEN ATA DENİS ERÖZER
ARDA KAYA TANBEY ASLAN
ALİ AZAD GÜRKAN ALP ÖZER
Maçın İçinden
ARDA KAYA (Gol) 1'
KEREM YILDIRIR (Gol) 4'
8' (Gol) ALP ÖZER
EFE KARAARSLAN (Gol) 16'
FIRAT İLTEN (Sarı Kart) 16'
18' (Sarı Kart) TUĞBERK ÖZER
22' (Gol) ALP ÖZER
29' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
FIRAT İLTEN (Gol) 49'
ARDA KAYA (Gol) 50'

RUSH FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de, 26. haftanın açılış maçında RUSH FC & CİGORENTİNA takımları karşı karşıya geldi. KLASS LİG'de nadir rastladığımız tansiyon yüksekliği, bu maçta yüzünü gösterdi. Müsabaka 5-2 RUSH FC galibiyeti ile bitse de, maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ, karşılaşmayı 2 defa durdurmak ve iki takımı uyarmak zorunda kaldı. Maç sonunda, KLASS LİG disiplin kurulu adına takımlara gerekli ikazlar yapıldı ve bu ikazların bir sonraki müsabakaya etki etmesi halinde, KLASS LİG yönetimi gerekli tedbirleri alacaktır. 

Maçın başlama düdüğü gol ile başladı ve KLASS LİG tarihinin en erken golü ARDA KAYA'nın ayağından geldi. Peşpeşe gelen goller sonucunda, ilk yarı 3-2 RUSH FC üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı CİGORENTİNA üstünlüğü olsa da, son dakikaya kadar maçta başka gol olmazken, canlı yayında maçı izleyenler, müsabakanın bu skor ile biteceğini düşünürken, her maç olduğu gibi son dakika sendromu yaşayan CİGORENTİNA takımı futbol severleri şaşırtmadı ve 3-2'den çevirebileceği maçı son dakikada yediği 2 gol ile 5-2 kaybederek, yine iyi oynadığı müsabakadan mağlubiyet ile ayrıldı. 

Sahanın yıldızı hiç şüphesiz kaleci KEREM YILDIRIR oldu. Attığı gol ile tribünleri sevince boğarken, kurtarışları ile rakibini YILDIRIR bir halde bıraktı. Ve maçın kalecisi, maçın adamı, maçın golü ödüllerini süpürdü.

Üst