BELDE SK & YENERNİTANA

BELDE SK & YENERNİTANA

BELDE SK 5-4 YENERNİTANA
Maç Kadrosu
FURKAN ACAR MEHMET EMİN ALPER KUŞ
KAYRA İNCE DENİZ ARPACI
KARTAL CEM ORAL ARİF POLAT ÇELİK
BATUHAN KAYACAN DOĞAN EFE ŞEKEREL
YEKTA GÖRKEM ÖZER MUSTAFA EFE SAYINER
BERAT KAPLAN ERDEM AKBULUT
AHMET MERT KÜÇÜK KAAN SAĞIR
Maçın İçinden
BATUHAN KAYACAN (Gol) 13'
15' (Gol) KAAN SAĞIR
BATUHAN KAYACAN (Gol) 19'
BATUHAN KAYACAN (Gol) 25'
27' (Sarı Kart) KAAN SAĞIR
BERAT KAPLAN (Gol) 29'
31' (Gol) MUSTAFA EFE SAYINER
KAYRA İNCE (Sarı Kart) 33'
35' (Sarı Kart) ARİF POLAT ÇELİK
AHMET MERT KÜÇÜK (Sarı Kart) 42'
42' (Sarı Kart) MEHMET EMİN ALPER KUŞ
AHMET MERT KÜÇÜK (Gol) 44'
46' (Gol) MUSTAFA EFE SAYINER
47' (Gol) ERDEM AKBULUT
BATUHAN KAYACAN (Sarı Kart) 50'

BELDE SK & YENERNİTANA Maç Öyküsü

KLASS LİG'in 26.haftası muhteşem bir derbiye sahne oldu. 2024 yılının ilk derbisinde, BELDE SK & YENERNİTANA karşı karşıya geldi. İlk yarısı bol pozisyonlu ve yetenek savaşına sahne oldu ve 3-1 sonuçlandı. 2.yarı ise, teknik oyundan çok faullü oyun sahneye çıkınca, kartlar havada uçuştu. Yılın ilk derbisinde, oyun iki tarafında kazanma ihtimali ile devam ederken, son düdük çaldığında tabelada 5-4'lük BELDE SK galibiyeti yansıyordu. 

BATUHAN KAYACAN'ın derbiye özel performansı, onu FENERBAHÇE'de oynadığı yıllara götürdü ve o derbilerde neler yaşandığını biliyordu. Bu performansı ile hem 3 gol attı, hem maçın golü ödülünü aldı, hemde takımına 2024 yılının ilk maçında 3 puan hediye etti. KAAN SAĞIR ise YENERNİTANA takımının kazanması için elinden geleni yaparken, sol kanadı otobana çevirmesi bile takımına yetmedi ve mağlubiyeti yaşamak zorunda kaldı. MUSTAFA EFE SAYINER'in 2 gol attığı müsabakada, biraz yerden kalkabilse daha iyi işlere imza atabilirdi. ARİF POLAT ÇELİK bu akşam çok istekliydi. Bugün kendisini öyle bir aştı ki, performansı parmak ile gösterildi. 

YENERNİTANA bu akşam YEKTA GÖRKEM ÖZER'e özel önlem almış olacak ki, YEKTA GÖRKEM ÖZER sahada resmen yokları aradı. AHMET MERT KÜÇÜK oyundan atılmak için çok çırpındı. KAYRA İNCE takımını arkadan iyi yönetti. DAĞHAN EFE ŞEKEREL ilk maçında çok çalıştı ama pas trafiğinde sorun yaşayan takımına ilaç olamadı. Ve neticede 2024 yılının ilk derbisi 5-4 bitti ve şimdi herkes bir sonraki derbiyi beklemeye başladı.

Üst