RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU

RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU

RUSH FC 6-2 ESİN İDMAN YURDU
Maç Kadrosu
KEREM YILDIRIR EREN OVALI
YİĞİT ALTINDİŞ BAHA VATANSEVER
ALPEREN BALIŞLI CAN TÜRKMENOĞLU
EFE KARAARSLAN AHMET KEREM CİVAN
FIRAT İLTEN ÇAĞAN GÜNEŞ
ALİ AZAD GÜRKAN YUNUS EMRE TEKİN
ARDA KAYA KUTALP ÖZARAÇ
ENES GEDİK YAVUZ ÇOLAK
Maçın İçinden
FIRAT İLTEN (Gol) 3'
ARDA KAYA (Gol) 35'
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 37'
38' (Gol) AHMET KEREM CİVAN
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 40'
44' (Gol) BAHA VATANSEVER
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 45'
ARDA KAYA (Gol) 50'

RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 26.haftanın en değerli maçı RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU arasında oynandı. İlk dakikadan son dakikaya kadar inanılmaz güzel yağmur altında, muhteşem bir futbol resitali sergilendi. 3. Dakikada FIRAT İLTEN 'in açılış gölünden sonra, tamamen taktik savaşına sahne olan müsabakada, maçın bitimine 15 dakika kala düğüm çözüldü ve goller ardı ardına gelmeye başladı. 3 topun direkten döndüğü mücadeleyi, bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren RUSH FC 6-2 kazandı. 

İki takımında inanılmaz üstünlüğü söz konusu olan bu mücadelede, ALİ AZAD GÜRKAN'ın attığı 3 gole, ARDA KAYA'da kayıtsız kalmadı ve 2 gol atarak, maçın bitimine 15 dakika kala skor üstünlüğünü ele geçirmeyi başardı. BAHA VATANSEVER ve AHMET KEREM CİVAN'ın golleri yeterli kalmasa da, PLAY-OFF süreci öncesinde umut veren iyi bir prova oldu. KEREM YILDIRIR, kurtarışları ile yjne rakiplerini yıldırdı ve maçın kalecisi ödülünü yine kazandı. 

FIRAT İLTEN'in maç içindeki kaçırdığı pozisyonlar saç baş yoldursa da, play-off'a kadar bu eksiklerini gidereceğinin sinyallerini verdi. KUTALP ÖZARAÇ'ın çok fazla hakeme itirazı, oyununu etkilemiş olacak ki, skor katkısı yapamadı. YUNUS EMRE TEKİN'in performansı gelecek için umut verdi. Şimdi gözler play-off'larda.

Üst