BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC & ACIBADEM FC

BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC & ACIBADEM FC

BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC 7-5 ACIBADEM FC
Maç Kadrosu
YAĞIZ BAKAY MUHAMMET EMİR AKTAR
GÖKAY TÜTEL ALPCAN ÜNLÜ
SAMET AYDIN ALİ KUBİLAY KELO
ZAFER ERDİ ÖZCAN FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA
MEHMET ÖZCAN ABDULBAKİ CANİKLİ
MEHMET UMUT AKÇİN FURKAN ARDA KELO
AHMET GÜLER KEREM AKİF CANLI
Maçın İçinden
3' (Gol) KEREM AKİF CANLI
6' (Gol) ABDULBAKİ CANİKLİ
10' (Gol) ABDULBAKİ CANİKLİ
AHMET GÜLER (Gol) 12'
MEHMET UMUT AKÇİN (Gol) 13'
AHMET GÜLER (Gol) 18'
MEHMET ÖZCAN (Sarı Kart) 19'
21' (Gol) ABDULBAKİ CANİKLİ
ZAFER ERDİ ÖZCAN (Gol) 23'
AHMET GÜLER (Gol) 29'
ZAFER ERDİ ÖZCAN (Gol) 32'
34' (Gol) ABDULBAKİ CANİKLİ
45' (Sarı Kart) FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA
AHMET GÜLER (Gol) 49'
ZAFER ERDİ ÖZCAN (Sarı Kart) 49'

BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC & ACIBADEM FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 27. haftanın son maçı BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC & ACIBADEM FC karşılaşması, KLASS LİG 2023 normal sezonunun son maçıydı ve iki takımda play-off öncesinde galibiyetli prova yapmak istiyordu. Maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın düdüğü ile maç başladı ve ACIBADEM FC hiç beklenmedik bir şekilde 10.dakikada 0-3 öne geçti ve sezonu galibiyet ile kapatma umudu yeşerdi. Ama ne olduysa 0-3'dan sonra oldu ve BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC kısa sürede toparlanıp ilk yarıda 4-4'lük beraberliği yakaladılar. Ve tempoyu bozmadan devam edip, son düdük çaldığında ise, BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC sezonu 3 puan ile kapatmayı bildi.

Kaleci MUHAMMET EMİR AKTAR'in güzel oyununa rağmen, ABDÜLBAKİ CANİKLİ'nin 4 gol ile yıldızlaşmasına rağmen, takımdaki pas uyumu ve sistemli oyun yerine oturmayınca takımın nefesi yetmedi ve 7-5'lik mağlubiyet kaçınılmaz son oldu. FURKAN ARDA KELO tel tel döküldüğü gecede, ALPCAN ÜNLÜ (Kıvanç Tatlıtuğ) bugün çok çalıştı. Pes etmedi, sürekli kanattan bindirme yaptı. FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA bu maçta kendisini aştı ve mükemmel jeneriklik şutları rakip kaleye yolladı. ALİ KUBİLAY KELO'nun iyi niyetli oyununa rağmen, geride çok risk alması takıma kötü yansıdı. KEREM AKİF CANLI ise biraz daha canlı olması gerekiyordu.

YAĞIZ BAKAY'in bugün formsuzluğu gözlerden kaçmadı. GÖKAY TÜTEL ve SAMET AYDIN'ın geride açık vermesi sebebi ile erken goller yiyerek moral olarak da oyundan düştü. MEHMET UMUT AKÇİN bugün futbola elverişliydi. Çenesi değil, ayakları konuştu. MEHMET ÖZCAN teknik bir ayağa sahipken, verdiği özel paslar ile ZAFER ERDİ ÖZCAN'ın 2 güzel gol atmasında da oyunu ile etkili oldu. AHMET GÜLER ise bu kapanış haftasına 4 gol ile damga vurdu ve bu yarışta bende varım dedi. Neticede, iki tarafta çetin ceviz bir mücadele verdiler. Kazanan ise 7-5'lik skor ile BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC oldu. Şimdi gözler play-off'ta.

Üst