BELDE SK & NİRVANA FK

BELDE SK & NİRVANA FK

BELDE SK 7-7 NİRVANA FK
Maç Kadrosu
BERAT KAPLAN ALİ KUBİLAY KELO
KAYRA İNCE YİĞİTCEM ZORLU
KARTAL CEM ORAL EMİR ELYAKİM
MUSTAFA EFE SAYINER TİMURHAN CANER
YEKTA GÖRKEM ÖZER KEREM BAŞER
EDWİN REYES OPORTA KEREM ÇALKILIÇ
AHMET MERT KÜÇÜK İSMAİL DURAN
Maçın İçinden
1' (Gol) İSMAİL DURAN
2' (Gol) İSMAİL DURAN
7' (Sarı Kart) EMİR ELYAKİM
11' (Gol) EMİR ELYAKİM
EDWİN REYES OPORTA (Gol) 13'
14' (Gol) EMİR ELYAKİM
18' (Gol) EMİR ELYAKİM
EDWİN REYES OPORTA (Gol) 21'
40' (Gol) EMİR ELYAKİM
44' (Gol) EMİR ELYAKİM
YEKTA GÖRKEM ÖZER (Gol) 45'
MUSTAFA EFE SAYINER (Gol) 46'
MUSTAFA EFE SAYINER (Gol) 47'
MUSTAFA EFE SAYINER (Gol) 48'
YEKTA GÖRKEM ÖZER (Gol) 49'

BELDE SK & NİRVANA FK Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF 1.HAFTA B grubunda enteresan bir maç oynandı. Soğuk ve yağmurlu bir futbol akşamında, güçlü BELDE SK, kan değişimi ile hayat bulan NİRVANA FK ile karşı karşıya geldi. Bir tarafta YEKTA GÖRKEM ÖZER gibi bir stara sahip BELDE SK, diğer tarafta A.B.D. MİAMİ'den İSRAİL asıllı transfer EMİR ELYAKİM'li NİRVANA FK. Müsabaka öyle hızlı başladı ki, henüz 2.dakika, kimse ne olduğunu anlayamadan, NİRVANA FK takımı İSMAİL DURAN'ın ayağından 2 gol buldu ve BELDE SK ne olduğunu anlayamadı. Maç başladığı tempoda devam etti ve ilk yarısında karşılıklı goller ve EMİR ELYAKİM'in gol Show'u ile 2-5'lik NİRVANA FK üstünlüğü vardı. Hızlı oyun ayrıdır. Ama tecrübe farklı bir şeydir.

Müsabakanın ikinci yarısında iki tarafta sistemini değiştirmeden oyuna devam etti ama iki tarafta gol ile buluşamadı. 40 ve 44.dakikalarda 2 gol daha bulan NİRVANA FK müsabakanın son 5 dakikasına 2-7 üstünlük ile girdikleri maçta bir anda maçı kazandıklarını sandılar. Tamda bu zamanda, rehavete kapılan NİRVANA FK, açıklar vermeye başladı. Ve BELDE SK takımı, kazandıkları tecrübenin de etkisi ile, sağlı sollu saldırıya geçti ve maç 0-0 gibi oyununa devam etti. Ve lig tarihinde görülmemiş bir geri dönüşe imza attılar. Yönetime el koyan general YEKTA GÖRKEM ÖZER, önce kendisi attı, ardından MUSTAFA EFE SAYINER'in 3 gol atmasında payı oldu ve tam maçın bitiş düdüğü çalacakken tekrar sahneye çıktı ve kornerden yükselen topa altın kafa vuruşu yaparak takımına 7-7'lik beraberliği ve 1 puanı hediye etti.

NİRVANA FK takımı 45-46-47-48 ve 49.dakikalarda gol yiyerek galibiyeti kaçırması, KLASS LİG tarihinin unutulmaz maçlarından birinin yaşanmasını sağladı. Şimdi gözler, iki takımında gruptaki diğer maçlarına çevrildi.

Üst