LİBİDOSPOR & BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC

LİBİDOSPOR & BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC

LİBİDOSPOR 4-2 BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC
Maç Kadrosu
SEAN ATİK YAĞIZ BAKAY
EMRE GÜZELBEYOĞLU GÖKAY TÜTEL
EREN YILMAZ SAMET AYDIN
ARDA DEMİR ZAFER ERDİ ÖZCAN
BARAN GÖKTAŞ EMİRHAN AĞIRMAN
AYKUT MERT EREN MEHMET UMUT AKÇİN
EREN ALPAN AHMET GÜLER
Maçın İçinden
16' (Sarı Kart) ZAFER ERDİ ÖZCAN
AYKUT MERT EREN (Gol) 18'
EREN ALPAN (Gol) 28'
EREN ALPAN (Gol) 31'
34' (Gol) AHMET GÜLER
37' (Gol) AHMET GÜLER
EREN ALPAN (Gol) 50'
ARDA DEMİR (Sarı Kart) 50'

LİBİDOSPOR & BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF A grubu 1.hafta müsabakasında, LİBİDOSPOR & BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC karşı karşıya geldi. İlk düdük ile birlikte, iki takımda birbirini tartarcasına hata yapmamaya özen gösterirken, pozisyonların netliği gözlerden kaçmadı. Klidi açmak ise yine yıldız futbolcu AYKUT MERT EREN'e kaldı ve bulduğu net pası, kalecinin sağından ağlar ile buluşturdu ve takımını ilk yarıda soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf LİBİDOSPOR olurken, BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC takımında kaptan AHMET GÜLER'in şanssızlığı kameralara yakalandı. Maç boyu pozisyon hataları, kayıp düşmeleri, rakip ile mücadelesinde neredeyse kendini sakatlayacak şanssızlıklar, kısacası futbol tanrıları bugün AHMET GÜLER kaptanın yanında değildi. Ama yine de takımının bütün gollerine imza atmasını bildi ve güçlü LİBİDOSPOR karşısında direncini hiç düşürmedi. Takımını sürekli oyunun içinde tuttu. Ama söz sırası EREN ALPAN'a geldiğinde, herkes sustu, EREN ALPAN konustu. Takımına bu zor maçta attığı 3 gol ile play-off ilk maçından 3 puan ile ayrılmasını sağladı.

EMRE GÜZELBEYOĞLU bugün kendisini çok aştı. Ve defans bloğunda SERGİO RAMOS misali bur oyun ortaya koydu ve maçın adamı ödülünü sonuna kadar hak etti. ZAFER ERDİ ÖZCAN bugün formunda değildi ama MEHMET UMUT AKÇİN son dakikaya kadar harika bur mücadele örneği sergiledi. YAĞIZ BAKAY'ın yediği 4 gole rağmen takımının en iyilerinden biri olması gözlerden kaçmadı.

1.maçlar sonunda, gözler şimdi 2. ve 3. maçlarda. Bakalım LİBİDOSPOR dolu dizgin ilerleyecekmi? Yoksa grupta çelme yiyecek mi? BİTEXSEN GRUP MERİÇ FC gruptan çıkmak adına ne gibi çalışmalar yapacak, izleyip göreceğiz.

Üst