KİNG POWER  & SUARE FC

KİNG POWER & SUARE FC

KİNG POWER 8-0 SUARE FC
Maç Kadrosu
MERT KAYAHAN ARDA YİĞİT
TAYFUN ÇAĞLAYAN ULAŞ YALDIZ
SERHAN KARACA EREN ARABACIOĞLU
KUTAYCAN ÇAKMAK UMUT YILMAZ
EMİR GENÇ ONUR CAN ÇEVİK
EKREM ÇAĞRI ŞAHİN EMİR OSMAN ÖZDEMİR
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN BORA YİĞİT
Maçın İçinden
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 7'
EKREM ÇAĞRI ŞAHİN (Gol) 30'
EMİR GENÇ (Gol) 35'
KUTAYCAN ÇAKMAK (Gol) 38'
KUTAYCAN ÇAKMAK (Gol) 42'
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 44'
KUTAYCAN ÇAKMAK (Gol) 47'
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 50'

KİNG POWER & SUARE FC Maç Öyküsü

KLASS LİG PLAY-OFF D Grubu 2.hafta mücadelesinde, KİNG POWER & SUARE FC müsabakası oynandı. Harika bir Cumartesi akşamında, tam bir futbol havası vardı. İki takımda sahaya 3 puan ve centilmenlik parolası ile çıktılar. SUARE FC takımında bu haftaki eksik oyuncuları kendini çok aratırken, ARDA YİĞİT'in sakatlık sonrası teknik direktör koltuğuna oturması, takımına ekstra moral kaynağı oldu. KİNG POWER takımı ise, yine standart sistem ve aynı kadro ile sahaya çıkarak, play-off maçlarını kayıpsız kapatmak ve istatistiklerini geliştirmek adına sahada yer aldı.

İlk yarısı 7.dakikada GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN'ın ayağından gelen gol ile 1-0 KİNG POWER lehine sonuçlanırken, 2.yarıda SUARE FC takımının teknik direktörü ARDA YİĞİT'in yalnış hamleleri sebebi ile oyun sisteminde çökme meydana geldi. Bu durumdan istifade eden KİNG POWER takımı, özellikle GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN ve KUTAY CAN ÇAKMAK ile gol yollarında epey etkili oldular ve son düdük çaldığında skor tabelasında 8-0'lık bir galibiyet ve play-off D grubunda 6 puanı cebine koyarak, çeyrek finalin ilk takımı olmayı başardılar.

SUARE FC takımında ise umutlar henüz bitmiş değil, bu akşam ESİN İDMAN YURDU kazanırsa, ATLETİCO ERGUVAN kaybederse, son haftaya umutlu giriş yapacaklar. Şimdi matematik yapma vakti.

Üst