MONTREAL FC & NİRVANA FK

MONTREAL FC & NİRVANA FK

MONTREAL FC 4-5 NİRVANA FK
Maç Kadrosu
DOĞUKAN YİĞİT ALPER ALİ KUBİLAY KELO
İSHAK BORA DENİZ BAVVER
ATA BEKOĞLU MEHMET ARAS KARAN
YUNUS EMRE AYCİBİN İSMAİL DURAN
ALİ NAJAFİ KEREM ÇALKILIÇ
EFE ÖZTÜRK ALTAN BAYRAKTAR
İSA ALPARSLAN BORA EMİR ELYAKİM
Maçın İçinden
7' (Gol) EMİR ELYAKİM
12' (Gol) ALTAN BAYRAKTAR
15' (Gol) İSMAİL DURAN
EFE ÖZTÜRK (Gol) 18'
EFE ÖZTÜRK (Gol) 19'
EFE ÖZTÜRK (Gol) 35'
40' (Gol) KEREM ÇALKILIÇ
EFE ÖZTÜRK (Gol) 44'
46' (Gol) İSMAİL DURAN

MONTREAL FC & NİRVANA FK Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 sezonu play-off B grubu 2. hafta müsabakasında MONTREAL FC & NİRVANA FK karşı karşıya geldi. 1.haftada şok bir mağlubiyet ile başlayan İSA ALPARSLAN BORA'nın takımı MONTREAL FC ile, yine 1.haftada rakibi karşısında 2-7'lik üstünlüğü koruyamayıp KLASS LİG tarihinde görülmemiş çöküşü yaşadılar ve son 5 dakikada 5 gol yiyerek 7-7'lik beraberliğe razı olan KEREM ÇALKILIÇ'ın takımı NİRVANA FK müsabakasın sonucunu herkes merak içinde beklemeye başladı. Ara ara yağan yağmur altında mücadele keyif vermeye başladığında, pozisyonların ardı arkası kesilmedi ve kalecilerin savaşına sahne olmaya başladı. KEREM ÇALKILIÇ'ın üstün performans sergilediği maçta, 15.dakikayı 0-3 önce kapatan NİRVANA FK,  bir ara rehavete kapılınca, tecrübeli oyunculardan kurulu MONTREAL FC 2gol bularak ilk yarıyı 2-3'lik skor ile kapatarak soyunma odasına girdi.

2.yarı başladığında İSMAİL DURAN ve KEREM ÇALKILIÇ resitali vardı. EFE ÖZTÜRK'ün bütün çabalarına rağmen ve attığı 4 gole rağmen, NİRVANA FK maçın hiç bir anında oyundan düşmedi ve son dakikalara 4-4'lük skor ile girilse de, sahneye çıkan İSMAİL DURAN son sözü söyledi ve takımına 5-4'lük galibiyeti ve 3 puanı hediye etti. NİRVANA FK takımında EMİR ELYAKİM'in performansı saç baş yoldururken, sahada ayaklarından çok dilinin konuşması, takımının performansını da olumsuz etkiledi ve az kalsın mağlup olmalarına sebep olacaktı. ATA BEKOĞLU ve EYÜP BORA'nın pozitif futbolu ve centilmenliği, liğimize örnek davranış olarak gösterildi.

Şimdi gözler 3.haftada B grubundaki mücadelelere çevrildi. Çünkü; BELDE SK 4 puan, NİRVANA FK 4 puan, VTD UNİTED 3 puan'da.

Üst