PAPATYA FC & SANCAK GALACTİCOS

PAPATYA FC & SANCAK GALACTİCOS

PAPATYA FC 4-1 SANCAK GALACTİCOS
Maç Kadrosu
ŞEHMUZ COŞKUN İNANÇ BORA KOCA
EMİRHAN AYDOĞAN ARDA ÇEKMEN
HÜSEYİN ULUSOY TUAN FEDERİCO URUNÇ
SERDAL ŞEN MEHMET ESEN SİNAL
ALİHAN AYDOĞAN BERAT TOPRAK
OZAN ULUSOY KUZEY SÜER
MUSTAFA DEMİR GÜNAY ERDEM
GÖKDENİZ AYDIN
Maçın İçinden
10' (Sarı Kart) İNANÇ BORA KOCA
OZAN ULUSOY (Gol) 15'
EMİRHAN AYDOĞAN (Gol) 18'
EMİRHAN AYDOĞAN (Gol) 22'
SERDAL ŞEN (Sarı Kart) 29'
OZAN ULUSOY (Sarı Kart) 41'
43' (Gol) BERAT TOPRAK
ALİHAN AYDOĞAN (Gol) 50'

PAPATYA FC & SANCAK GALACTİCOS Maç Öyküsü

PLAY-OFF / C GRUBU / 3.HAFTA mücadelesinde, matematik hesaplarının zirve yaptığı bir karşılaşma oynandı. Bir tarafta, gruplara yenilgi ile başlayıp, 2.maçta averajını düzelten PAPATYA FC, diğer tarafta ise, gruplara çok hızlı giriş yapan ve 2'de 2 yaparak gruplardan büyük ihtimal ile çıkacak gibi görünen SANCAK GALACTİCOS. İlk 15 dakikasında taktik savaşı verilen mücadelede, İNANÇ BORA KOCA'nın 10.dakikada kurtardığı penaltı kırılma anı olması gerekirken, golleri bulan PAPATYA FC oldu ve ilk yarısı 3-0 ile geçildi. 

Fenerbahçe de 5 yıl stoper oynayan ARDA ÇEKMEN, TUAN FEDERİCO URUNÇ ile harika ikili olsa da, orta alanda birbirini tamamlayan paslar ortaya çıkmayınca, PAPATYA FC, OZAN ULUSOY ve ALİHAN AYDOĞAN ile rakip kaleyi yokladı ve İNANÇ BORA KOCA'nın üstün performansına rağmen soyunma odasına mağlup gitmek zorunda kaldılar.

İkinci yarı ise, iki takımda sürekli pozisyon buldu. GÖKDENİZ AYDIN'ın oyuna girmesi ile hareketlenen SANCAK GALACTİCOS, SERDAL ŞEN'in olağanüstü performansına yenik düştüler. 43.dakikada bir gol bulsalar da, galibiyet için yeterli olmadı ve son dakikada yedikleri gol ile sahadan 4-1 mağlup ayrılıp, 4 saat sonra oynanacak RUSH FC & ACIBADEM FC maçının skorunu beklemeye başladılar.

Üst