ALTAYÇEŞME FK & RUSH FC

ALTAYÇEŞME FK & RUSH FC

ALTAYÇEŞME FK 4-7 RUSH FC
Maç Kadrosu
EMİR KARAASLAN KEREM YILDIRIR
BÜNYAMİN AYDIN ALPEREN BALIŞLI
MUSTAFA YARDIMCI ENES GEDİK
MESUT ANIL BALTACI OĞULCAN DAŞKIRAN
BAYBORA GÖKMEN TOSUN FIRAT İLTEN
DEMİR GÜRKÖK EFE KARAARSLAN
TANDOĞAN CİNER ARDA KAYA
Maçın İçinden
DEMİR GÜRKÖK (Gol) 4'
15' (Gol) ARDA KAYA
20' (Gol) ARDA KAYA
24' (Gol) FIRAT İLTEN
28' (Gol) ARDA KAYA
MUSTAFA YARDIMCI (Gol) 32'
36' (Gol) ARDA KAYA
TANDOĞAN CİNER (Gol) 37'
38' (Sarı Kart) KEREM YILDIRIR
TANDOĞAN CİNER (Gol) 41'
42' (Gol) FIRAT İLTEN
46' (Gol) EFE KARAARSLAN

ALTAYÇEŞME FK & RUSH FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL mücadelesinde, A grubu lideri ALTAYÇEŞME SK ile C gurubu 2.si RUSH FC karşı karşıya geldi. Güzel bir futbol akşamında, bir tarafta DEMİR GÜRKÖK'lü ALTAYÇEŞME SK, diğer tarafta gol makinası ARDA KAYA'lı RUSH FC. İlk düdükden itibaren iki tarafta maça istekli başlarken, taraflı tarafsız herkes DEMİR GÜRKÖK'ün futbol resitaline odaklandı. Futbol kalitesinin yüksek olduğu mücadelede, centilmenlik hep zirvedeydi. 4.dakika da DEMİR GÜRKÖK'ün fantastik golüne, takım olarak eşlik edemedikleri için, RUSH FC ilk yarı buldukları pozisyonları gole çevirerek ilk yarı soyunma odasına 1-3'lük galibiyet ile girdiler.

İkinci yarı başladığında ise ALTAYÇEŞME SK toparlanmış görünse de, ARDA KAYA'yı iyi besleyen RUSH FC daha kolay pozisyon bularak sürekli önde olmayı başardılar. TANDOĞAN CİNER'in oyunun içine dahil olması ile maç biraz daha hareketlenirken, MUSTAFA YARDIMCI'nın da hücuma katkı sağlaması ile goller arka arkaya geldi ve bir ara skor 4-5 oldu ve ALTAYÇEŞME SK oyuna ortak oldu. FIRAT İLTEN'in attığı 2 gol yarı finalin kapısını araladı ve TANDOĞAN CİNER'in 2 gollük katkısına rağmen mücadele 4-7 RUSH FC üstünlüğü ile sona erdi. Ve yarı finale çıkan taraf olmayı başardılar.

Mücadele sonunda dostluk örneği sergileyen iki takımın, oynadıkları futbol, diğer takımlara da örnek teşkil edecektir. DEMİR GÜRKÖK ve TANDOĞAN CİNER'in sezon başından bu zamana NİHAT KAHVECİ, KOVAÇEVİÇ ikilisi gibi oynaması gerçekten izlemeye değerdi.

Üst