PAPATYA FC & RUSH FC

PAPATYA FC & RUSH FC

PAPATYA FC 6-4 RUSH FC
Maç Kadrosu
ŞEHMUZ COŞKUN
HÜSEYİN ULUSOY ALPEREN BALIŞLI
SERDAL ŞEN EFE KARAARSLAN
EMİRHAN AYDOĞAN OĞULCAN DAŞKIRAN
ALİHAN AYDOĞAN FIRAT İLTEN
OZAN ULUSOY ARDA KAYA
EREN KELEŞ ALİ AZAD GÜRKAN
MUSTAFA DEMİR ENES GEDİK
ARDA SAMET GÜMÜŞSOY
Maçın İçinden
EMİRHAN AYDOĞAN (Gol) 7'
EREN KELEŞ (Gol) 17'
SERDAL ŞEN (Gol) 22'
OZAN ULUSOY (Gol) 24'
HÜSEYİN ULUSOY (Gol) 25'
SERDAL ŞEN (Sarı Kart) 25'
EMİRHAN AYDOĞAN (Sarı Kart) 25'
25' (Sarı Kart) OĞULCAN DAŞKIRAN
25' (Sarı Kart) ALİ AZAD GÜRKAN
OZAN ULUSOY (Gol) 35'
MUSTAFA DEMİR (Sarı Kart) 40'
SERDAL ŞEN (Sarı Kart) 41'
SERDAL ŞEN (Kırmızı Kart) 41'
42' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
44' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
49' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
50' (Gol) FIRAT İLTEN
MUSTAFA DEMİR (Kırmızı Kart) 62'

PAPATYA FC & RUSH FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 SÜPER FİNALİ için karşı karşıya gelen PAPATYA FC & RUSH FC takımları saat 16:00'da sahaya çıktıklarında, iki takımında aklında şampiyonluk kupası ve zafer vardı. İki takımda, sezon boyu oynadıkları futbol, kazandıklarını zaferler ile adım adım finale kadar geldiler. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın düdüğü ile maç başladı ve iki takımda inanılmaz heyecan ve inanılmaz enerji ile sahaya ışık saçmaya başladılar. Maçın 7.dakikasında EMİRHAN AYDOĞAN'ın golü ile öne geçen PAPATYA FC takımı, tempoyu bozmadan devam etti ve ilk yarı skoru da korumaya çalışırken, RUSH FC ataklarını SERDAL ŞEN ve HÜSEYİN ULUSOY ile savuşturmak için gayret sarf ettiler. Fakat, yılın forveti ve gol kralı ARDA KAYA sağlı sollu ayaklardan gelen toplar ile kaleyi yoklamaya devam ediyordu. ALİ AZAD GÜRKAN ise, hem Orta alana yardım edip, hemde hücumda etkili olmaya çalışırken, Kaleci ŞEHMUZ COŞKUN'a takıldılar. 

PAPATYA FC ise, OZAN ULUSOY'un müthiş performansı ve ALİHAN AYDOĞAN'ın boş alan yaratması ile RUSH FC kalesini sık sık yoklamaya devam ediyordu. Ama kalede müthiş reflekslere sahip kaleci ARDA SAMET GÜMÜŞSOY vardı. İlk yarının bitimine 8 dakika kalana kadar harika performans sergiledi ama, doğal olarak oda gelen atak fazlalığı sebebi ile açıklar verdi ve 17-22-24 ve 25.dakikalarda peş peşe yediği goller ile yıkıldı. Oysa ki, maçın en iyi performanslarından birini sergileyen oyuncu ARDA SAMET GÜMÜŞSOY olmuştu. ALPEREN BALIŞLI ve ENES GEDİK'in geride iyi kademe yapmasına rağmen, kalabalık hücum eden PAPATYA FC karşısında onlarda açık vermek zorunda kaldılar. Ve ilk yarı PAPATYA FC takımının, 7.dakikada EMİRHAN AYDOĞAN, 17.dakikada EREN KELEŞ, 22.dakikada SERDAL ŞEN (maçın golünü attı), 24.dakikada OZAN ULUSOY ve 25.dakikada HÜSEYİN ULUSOY'un ayağından bulduğu goller ile 5-0 önde kapattı.

İkinci yarı daha diri bir RUSH FC takımı sahadaydı. PAPATYA FC biraz da skorun rahatlığı ile daha temposuz oynarken, stoperde SERDAL ŞEN harikalar yaratıyordu. HÜSEYİN ULUSOY daha sakin oynarken, pas trafiğini ayarlamaya gayret ediyordu. ALİHAN AYDOĞAN'ı daha çok 6 numara pozisyonunda takımını yönetirken gördük ve sahadaki gizli kahramanlardan biri oldu. SERDAL ŞEN'in ilk yarıda attığı gol ise jeneriklere geçecek güzellikteydi. Ama kart görme hastalığı sebebi ile 25.dakikada sarı kart gördü ve 41.dakikada 2.sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılarak, takımını sahada eksik bıraktı. Ama PAPATYA FC 35.dakikada skoru 6-0 yapan golü OZAN ULUSOY'un ayağından bulmuştu. Bu dakikadan sonra RUSH FC oyuna ağırlığını koymaya çalışırken, EREN KELEŞ'in yerine oyuna giren MUSTAFA DEMİR'in agresif tutumu, sahada futbol keyfini azaltmaya başladı. 40.dakikada sarı kart görerek, takımını riske attı. 42.dakikada ALİ AZAD GÜRKAN'ın frikik golü ile kendine gelen RUSH FC, yine aynı oyuncunun 44.dakikada penaltıdan attığı gol ile umutlanıp, 49.dakikada skora ortak olmaya yaklaştı. Mükemmel oyununa ve skor katkısına ARDA KAYA'nın ilk kez ortak olamaması sebebi ile RUSH FC sahada eksik görülmeye başladı. 50.dakikada FIRAT İLTEN'in harika golü ile skor bir anda 6-4 olsa da, zaman yetmeyince, galibiyet umutları da tükenmiş oldu ve 62.dakikada MUSTAFA DEMİR'in direk kırmızı kart görmesi ile PAPATYA FC sahada 2 eksik oynamaya başladı. Ama defans bloğunun bugün çok çalışması ile eksikliği minimum hissettiler. Ve buna rağmen geri çekilmek yerine, hücuma devam ettiler. Ama RUSH FC kalecisi ARDA SAMET GÜMÜŞSOY'u geçemediler. Hem OĞULCAN DAŞKIRAN, hemde MUSTAFA DEMİR final maçından eksi puan aldılar. Çünkü, sahada ayaklarından çok kolları çalıştı. Tribünde maçı rakip eden onlarca onlarca taraftarında görüşü, MUSTAFA DEMİR ve OĞULCAN DAŞKIRAN'ın bir an önce oyundan atılması yönündeydi.

Öyle yada böyle, KLASS LİG 2023 FİNALİ, mükemmel bir futbola sahne oldu. Son düdük çaldığında, şampiyon PAPATYA FC oldu. 6-4'lük skora rağmen, RUSH FC harika bir oyun ortaya koydu. İki takımıda tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Üst