ESİN İDMAN YURDU & LİBİDOSPOR

ESİN İDMAN YURDU & LİBİDOSPOR

ESİN İDMAN YURDU 3-5 LİBİDOSPOR
Maç Kadrosu
ÇAĞAN GÜNEŞ SARP DEVRİMCİ
YUSUF YALÇIN EREN YILMAZ
AHMET KEREM CİVAN ARDA ERİM KARAMAN
CAN TÜRKMENOĞLU TUNA TÜFEKÇİOĞLU
YUNUS EMRE TEKİN BARAN GÖKTAŞ
EREN OVALI EREN ALPAN
KUTALP ÖZARAÇ AYKUT MERT EREN
Maçın İçinden
YUNUS EMRE TEKİN (Gol) 10'
13' (Gol) EREN ALPAN
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 25'
38' (Gol) TUNA TÜFEKÇİOĞLU
YUNUS EMRE TEKİN (Sarı Kart) 40'
44' (Gol) TUNA TÜFEKÇİOĞLU
EREN OVALI (Gol) 46'
47' (Gol) EREN ALPAN
KUTALP ÖZARAÇ (Sarı Kart) 50'
52' (Gol) EREN ALPAN

ESİN İDMAN YURDU & LİBİDOSPOR Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG 2023-24 Sezonu 2.hafta mücadelesinde, ligin en pozitif futbolunu oynayan iki takım karşı karşıya geldi. Bir tarafta BARAN GÖKTAŞ önderliğinde, her maçın son dakikasına kadar hücum oynayan LİBİDOSPOR, diğer tarafta KUTALP ÖZARAÇ liderliğinde maçlara hızlı başlayan ESİN İDMAN YURDU vardı. İki takımda hemen hemen ideal kadroya yakın bir kadro ile sahaya çıktılar. Hava futbol oynamaya müsait, zemin futbol kokuyor. Futbol severler canlı yayında maçı izlemeye hazır ve  hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ’ın düdüğü ile mücadele başladı.

İlk dakikalardan itibaren ESİN EDİMAN YURDU baskısı gözle görülecek seviyedeydi ve LİBİDOSPOR defans bloğunda EREN YILMAZ ve ERİM ARDA KARAMAN önderliğinde atakları engellemeye gayret ederken, EREN ALPAN ve AYKUT MERT EREN ile kontra atağa çıkarak gol aramaya çalıştılar. Fakat, ESİN İDMAN YURDU, KUTAY ÖZARAÇ liderliğinde, EREN OVALI ve YUNUS EMRE TEKİN ile sürekli atak halinde oldular ve nitekim de ilk yarı skora da yansıtmayı başardılar. Ve YUNUS EMRE TEKİN ve KUTALP ÖZARAÇ'ın gollerine EREN ALPAN cevap verse de, ilk yarı 2-1'lik skor ile soyunma odasına önde girdiler. 

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan taraf LİBİDOSPOR oldu. Her maç olduğu gibi sonradan açılan Fransız lisesinin öğrencileri. BARAN GÖKTAŞ ve TUNA TÜFEKÇİOĞLU'nun da hücuma destek vermesi ile ÇAĞAN GÜNEŞ'in koruduğu kaleyi şut bombardımanına tuttular. AHMET KEREM CİVAN bu atakları savuşturmaya çalışsa da başarılı olamadı ve beklenen son gelmeye başladı. 38-44-47 VE 52. dakikalarda kalelerinde gördükleri şok gollere EREN OVALI ile cevap verseler de bu gol yeterli olmadı ve sahadan 3-5 yenilgi ile ayrılarak, yeni sezona iyi oyun ve sıfır puan ile başlamış oldular. LİBİDOSPOR ise, her maç olduğu gibi baskılı oyununu son dakikaya kadar sürdürüp, yine son 8 dakikada bulduğu goller ile maçı koparmasını bildiler. AYKUT MERT EREN'in gol atamadığı mücadelede EREN ALPAN 3 gol ile yıldızlaştı. Sahada ki mücadelesi izlenmeye değerdi ve bunda en çok pay BARAN GÖKTAŞ'ın muazzam paslar ile EREN ALPAN'ı pozisyona sokması oldu. ERİM ARDA KARAMAN ise maçın kahramanı oldu. Defans bloğunda kararlı duruşu ile en çok göze çarpan oyuncu oldu. Maçın kalecisi seçilen SARP DEVRİMCİ, LİBİDOSPOR ile çıktığı ilk maçta, maçın kalecisi ödülünü alarak kendine olan güvenini bir kat daha arttırdı ve şimdi gözünü ileri ki maçlara çevirdi.

Üst