SUARE FC  & SINAVLI FC

SUARE FC & SINAVLI FC

SUARE FC 3-6 SINAVLI FC
Maç Kadrosu
FURKAN ACAR DOĞUKAN ERGÜL
BATU ERER YİĞİT ÖZDEMİR
ULAŞ YALDIZ ALPEREN ÇALIŞKAN
ARDA YİĞİT BERAT TUNA OKUMUŞ
EMİR OSMAN ÖZDEMİR MUSTAFA EREN YILDIZ
ÖMER ERİKÇİ UMUT EFE OK
BORA YİĞİT KUZEY EFE TOSUN
Maçın İçinden
3' (Gol) UMUT EFE OK
11' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
12' (Sarı Kart) ALPEREN ÇALIŞKAN
14' (Gol) UMUT EFE OK
28' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
35' (Gol) MUSTAFA EREN YILDIZ
36' (Sarı Kart) YİĞİT ÖZDEMİR
39' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
BORA YİĞİT (Gol) 41'
44' (Sarı Kart) YİĞİT ÖZDEMİR
44' (Kırmızı Kart) YİĞİT ÖZDEMİR
ÖMER ERİKÇİ (Sarı Kart) 47'
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 50'
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 53'
54' (Kırmızı Kart) KUZEY EFE TOSUN

SUARE FC & SINAVLI FC Maç Öyküsü

KLASS KONFERANS LİGİ 2023-24 Sezonu 3. hafta mücadelesinde, SUARE FC & SINAVLI FC karşı karşıya geldi. Sezona fırtına gibi başlayan ve 2'de 2 yaparak liderlik koltuğuna oturan SUARE FC, ligin yeni takımı SINAVLI FC karşısında seriyi sürdürmek için sahaya çıkarken, SINAVLI FC ise galibiyet ile başlayıp öz güveni yüksek olarak lige merhaba demek istiyordu. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan müsabaka 3.dakika UMUT EFE OK'un golü ile hareketlendi. Yediği şok golün etkisinde kalan SUARE FC henüz oyuna ortak olamadan, 11.dakikada KUZEY EFE TOSUN ve 14. dakikada UMUT EFE OK'un muhteşem frikiği ile bir anda 0-3 geriye düştü. Yenilen gollerde, kaliteli kaleci FURKAN ACAR'ın yapabileceği çok bir şey yoktu. İlk yarının son düdüğü çaldığında, iki takımda saha kenarında ikinci yarının planlarını yapmaya başladı.

İkinci yarı başladığında, BORA YİĞİT'in önderliğinde daha derli toplu oynamaya başlayan SUARE FC takımı, ÖMER ERİKÇİ'den daha fala faydalanmaya çalışırken, ileride bitirici özelliğini kullanabilen kimse olmayınca, ÖMER ERİKÇİ'nin mücadelesi sonuçsuz kalırken, EMİR OSMAN ÖZDEMİR sorumluluk alarak daha fazla hücuma çıkmaya başladılar. Fakat arkada bıraktıkları boşluğu iyi değerlendiren SINAVLI FC takımı, MUSTAFA EREN YILDIZ ve KUZEY EFE TOSUN ile rakip kaleyi yoklamaya başladı. Derinlemesine pasları ile takıma hava katan UMUT EFE OK, defans bloğunda YİĞİT ÖZDEMİR ve ALPEREN ÇALIŞKAN'a da yardım etmeye devam etti. Kaleci DOĞUKAN ERGÜL'ün de üstün performansı ile, SUARE FC ataklarını savuşturan SINAVLI FC, 28, 35 ve 39. dakikalarda bulduğu goller ile durumu 0-6'ya getirdi ve rahat bir galibiyet alacağını düşündü. İşte bu dakikadan itibaren, SUARE FC takımı, ULAŞ YALDIZ ve BATU ERER'in de hücuma katkı vermesi ile, rakip kaleyi albuka altına aldılar. Buna rağmen DOĞUKAN ERGÜL'ün muazzam kurtarışları takımı ayakta tutuyordu. Ama nereye kadar böyle devam edecek derken, 41.dakikada gol krallığında zirvede bulunan BORA YİĞİT ile durumu 1-6'ya getirdiler. 44.dakikada  YİĞİT ÖZDEMİR'in kırmızı kart görmesi ile daha da hareketlenen maçta 50 ve 53. dakikada EMİR OSMAN ÖZDEMİR'in golleri ile oyuna ortak olan SUARE FC sağlı sollu hücuma devam ediyordu. Tam bu sırada KUZEY EFE TOSUN'un da kırmızı kart görmesi ile birlikte sahada iki kişi eksik kalan SINAVLI FC tamamen savunma odaklı oynamaya başladı ve SUARE FC takımının 4.golü bulmasını engelleyerek, son düdük çaldığında 3-6'lık galibiyet alarak sezona 3 puan ile başladı.

SUARE FC bu mağlubiyete rağmen 3.haftayı lider kapatmayı garantilerken, bu maçta göstermiş olduğu eksiklikleri tamamlamak için önlerinde 1 haftalık süre var. SINAVLI FC takımı ligde bende varım dedi ve şimdiden ligde oynayacağı bir sonraki mücadeleyi ve iki önemli eksik ile haftaya neler yapabileceğini düşünmeye başladı.

Üst