SUARE FC  & OGRU FK

SUARE FC & OGRU FK

SUARE FC 9-3 OGRU FK
Maç Kadrosu
ORÇUN YİĞİT YUNUS KARAARSLAN
BATU ERER ÖMER EGE TAYMAZ
ARDA YİĞİT KEREM ÇELİK
EMİR OSMAN ÖZDEMİR MUSTAFA DORUK ÖZBEK
ULAŞ YALDIZ ATAKAN ARAS ACAR
ONUR CAN ÇEVİK BERKİN AĞBULAK
KEMAL DİLBAŞ YAĞIZ EFE ÖZTÜRK
Maçın İçinden
KEMAL DİLBAŞ (Gol) 5'
ARDA YİĞİT (Gol) 17'
KEMAL DİLBAŞ (Sarı Kart) 32'
KEMAL DİLBAŞ (Gol) 33'
35' (Gol) YAĞIZ EFE ÖZTÜRK
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 36'
39' (Gol) YAĞIZ EFE ÖZTÜRK
ARDA YİĞİT (Sarı Kart) 40'
ONUR CAN ÇEVİK (Gol) 40'
BATU ERER (Gol) 44'
ARDA YİĞİT (Gol) 47'
ONUR CAN ÇEVİK (Sarı Kart) 48'
ARDA YİĞİT (Gol) 49'
49' (Gol) BERKİN AĞBULAK
ULAŞ YALDIZ (Gol) 54'

SUARE FC & OGRU FK Maç Öyküsü

KLASS KONFERANS LİGİ 2023-24 SEZONU, 4.hafta mücadelesinde, SUARE FC &ACS OGRU FK karşı karşıya geldi. İki takımda, geçen hafta şanssız mağlubiyet ile lige merhaba demişti. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile, iki takımda 3 puan için mücadeleye başladı. İki takımda kora kor bir mücadele sergilediler. Üstün olan taraf, YAĞIZ ÖZTÜRK'lü, KEREM ÇELİK'li, OMER EGE TAYMAZ'lı kadrosu ile ACS OGRU FK oldu. Ama golleri bulan SUARE FC oldu. 5.dakikada KEMAL DİLBAZ'ın şok golü ile öne geçen SUARE FC, 17.dakikada ARDA YİĞİT'den beklenmedik bir gol ile skor 2-0 oldu ve mücadelenin ilk yarısı bu skor ile bitti. Ama iki takımda birbirine üstünlük kurarak oynadı.

İkinci yarıda ise roller değişti. SUARE FC takımında ONUR CAN ÇEVİK ve BATU ERER sorumluluk almaya başladı. ORÇUN YİĞİT'de ilk yarıdaki harika oyununu sürdürmeye devam edince, ikinci yarı bol gollü bir resital ortaya çıktı. Eksik kadrosu ile sahada olan ACS OGRU FK bir anda ne olduğunu anlayamadı. 33, 36, 40, 44, 47, 49 ve 54.dakikalarda yediği gollere, 48.dakikada BERKİN AĞBULAK ile, 35 ve 39.dakikalarda YAĞIZ ÖZTÜRK ile cevap verse de, bu goller skor üstünlüğünü yakalamaya yetmedi ve sahadan beklenmedik bir skor olan 9-3'lük bir mağlubiyet ile ayrıldılar. Özellikle BATU ERER'in kaleden kaleye attığı fantastik gol ve sevinci görülmeye değerdi. Ama maçın golü ödülünü, sağ çaprazdan jeneriklik bir vuruş ile 90'a takan ARDA YİĞİT kazandı. Maçın adamı ödülünü ise, son düdüğe kadar profesyonel mücadele eden ORÇUN YİĞİT kazanırken, EMİR OSMAN ÖZDEMİR ve ULAŞ YALDIZ'ın tel tel dökülmesi inanılır gibi değildi.

İki takımda şimdi gözünü 5.hafta oynayacakları maça çevirdi. Her zaman denilen bir futbol cümlesinde olduğu gibi, ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ.

Üst