CAGE FC & ESİN İDMAN YURDU

CAGE FC & ESİN İDMAN YURDU

CAGE FC 9-9 ESİN İDMAN YURDU
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN ÇAĞAN GÜNEŞ
DENİZ SEFER AHMET KEREM CİVAN
CEYHUN KESİM BAHA VATANSEVER
BURAK DEMİRCİOĞLU CAN TÜRKMENOĞLU
ÖMER YAZICI YUNUS EMRE TEKİN
AYKUT AKATAY EREN OVALI
ENESCAN AK KUTALP ÖZARAÇ
Maçın İçinden
3' (Gol) KUTALP ÖZARAÇ
5' (Gol) YUNUS EMRE TEKİN
14' (Gol) YUNUS EMRE TEKİN
16' (Gol) YUNUS EMRE TEKİN
19' (Gol) EREN OVALI
AYKUT AKATAY (Gol) 20'
24' (Gol) AHMET KEREM CİVAN
ENESCAN AK (Gol) 31'
34' (Gol) AHMET KEREM CİVAN
ENESCAN AK (Gol) 36'
AYKUT AKATAY (Gol) 38'
ÖMER YAZICI (Gol) 41'
ÖMER YAZICI (Gol) 47'
47' (Gol) KUTALP ÖZARAÇ
53' (Sarı Kart) CAN TÜRKMENOĞLU
AYKUT AKATAY (Gol) 67'
BURAK DEMİRCİOĞLU (Gol) 69'
70' (Gol) KUTALP ÖZARAÇ
BURAK DEMİRCİOĞLU (Gol) 71'

CAGE FC & ESİN İDMAN YURDU Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 5.hafta mücadelesinde, 14 Nisan Pazar günü 21:00'de CAGE DC & ESİN İDMAN YURDU mücadelesi, hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başladı. İki takımda puan durumunda üst sıralara tırmanmak için bu mücadeleye 3 puan parolası ile başladı. Kaptan DENİZ SEFER önderliğinde mücadeleye tempolu başlayan CAGE FC, güçlü ESİN İDMAN YURDU karşısında çok pozisyon bulsa da, KUTALP ÖZARAÇ kaptanlığında hücum sistemini benimseyerek rakibi bertaraf etmeyi kısa sürede başardı ve 3, 5, 14, 16, 19 ve 24.dakiklarda attığı goller ile ilk yarıyı 1-5'lik üstünlük ile kapatırken, HATTRİCK lakaplı YUNUS EMRE TEKİN 16 dakikada attığı 3 gol ile lakabının hakkını verdi.

İkinci yarıda CAGE FC takımının uyanışına sahne oldu. 31, 36, 38 41 ve 47.dakikalarda attıkları goller ile oyuna ortak oldular. AYKUT AKATAY bir anda yıldızlaştığı anlarda, CAGE FC skora ortak oldu. Skorun 6-8 olduğu anlarda oyun bir anda aksiyonlu bir hale geldi. 47.dakikadan 67.dakikaya kadar inanılmaz pozisyonların yaşandığı mücadelede gol sesi çıkmayınca, maçın bu skor ile biteceği düşünüldü. Ve birden sahneye BURAK DEMİRCİOĞLU çıktı ve bir anda takımına galibiyet yolunu açtı ama ESİN İDMAN YURDU pes etmedi ve skor üstünlüğünü elinde tutmaya çalışsa da, son dakikada BURAK DEMİROĞLU son sözü söyledi ve tabelada 9-9'luk beraberliğin yazılmasını sağladı ve iki takımda evine 1 puan ile döndü.

Mücadelenin geneline bakacak olursak, iki takımda eşit performans sergilese de, ilk anlarda bulduğu pozisyonları gole çeviren taraf ESİN İDMAN YURDU oldu, fakat biz bitti demeden bitmez diyen taraf ise CAFE FC oldu. ÖMER YAZICI'nın maçın adamı olduğu akşamda, AYKUT AKATAY maçın en güzel golünü attı. Bu güzel golü yiyen ÇAĞAN GÜNEŞ ise maçın en iyi kalecisi seçildi.

Üst