CİGORENTİNA & OGRU FK

CİGORENTİNA & OGRU FK

CİGORENTİNA 5-3 OGRU FK
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER ÖMER EFE ŞAHİN
CAN ÖZER ÖMER EGE TAYMAZ
TUĞBERK ÖZER KAAN SİNAN OTAY
ÇAĞATAY EFE TATAR MURAT ÖZ
EREN YİĞİT MUSTAFA DORUK ÖZBEK
TANBEY ASLAN KAAN ÇELİK
ALP ÖZER YAĞIZ EFE ÖZTÜRK
Maçın İçinden
8' (Gol) KAAN ÇELİK
TANBEY ASLAN (Gol) 14'
17' (Gol) YAĞIZ EFE ÖZTÜRK
ALP ÖZER (Gol) 19'
TUĞBERK ÖZER (Gol) 30'
TANBEY ASLAN (Gol) 47'
TUĞBERK ÖZER (Gol) 56'
59' (Gol) KAAN SİNAN OTAY

CİGORENTİNA & OGRU FK Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG 2023-24 sezonu 6.haftanın açılış müsabakasında, CİGORENTİNA & OGRU FK karşı karşıya geldi. Yeni Sahra stadında 18:00'de hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelenin keyif vereceği saha ilk dakikalardan kendini belli etti. Sürekli aksiyon ve hücum varyasyonu ile geçen ilk yarıda, 8.dakikada KAAN ÇELİK'in golü ile perde açıldı. TANBEY ASLAN 14.dakikada durumu eşitlese de, 17.dakikada YAĞIZ EFE ÖZTÜRK'ün penaltı golü geldi. OGRU FK atak üstüne atak geliştirirken, Kaleci FATİH İŞLER'e takıldı. KAAN ÇELİK ve YAĞIZ EFE ÖZTÜRK'ün sahadaki üstün performansına rağmen, ALP ÖZER bir yolunu bulup 19.dakikada durumu 2-2'ye getiren golü attı. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 2-2 beraberlik ile tamamlandı.

İkinci yarıda bambaşka bir CİGORENTİNA vardı. Özellikle TANBEY ASLAN hayatının performansını sergilerken, TUĞBERK ÖZER harika işlere imza attı. Buna karşılık MUSTAFA DORUK ÖZBEK'in inanılmaz karşılamaları sebebi ile OGRU FK ayakta kalmayı başardı. Kademeye zamanında girmesi, arkaya sarkan bütün topları karşılaması, rakibi geriden süpürmesi, orta alana top taşıyarak, KAAN ÇELİK aracılığı ile YAĞIZ EFE ÖZTÜRK'ün ileride pozisyon bulmasına yardımcı oldu. Bu performansı ile OGRU FK sürekli oyunun içinde kaldı ve skor geliştirme adına hep oyuna ortak oldu. Ama kalesinde gördüğü ataklara rağmen, FATİH İŞLER'in inanılmaz performansı karşısında çaresiz kaldılar. Ve açıklar vermeye başladılar. Önce TUĞBERK ÖZER, ardından TANBEY ASLAN ve son olarak yine TUĞBERK ÖZER'in ayağından buldukları 3 gol ile skoru 5-2'ye getirdiler. Maçın son dakikasında OGRU FK, KAAN SİNAN OTAY'ın ayağından bir gol bulsa da, bu gol mağlubiyete engel olamadı. 

Son düdük çaldığında, CİGORENTİNA'nın 5-3'lük galibiyeti vardı. Ama OGRU FK'nın muhteşem oyunu da ayakta alkışlandı. Çünkü; CİGORENTİNA takımını mağlubiyetten kurtaran, kaleci FATİH İŞLER'ın profesyonel kalecilere taş çıkartan inanılmaz performansı oldu. İlerisi için çok ümit veren OGRU FK, şimdi gözünü bir sonraki maçlara dikti.

Üst