LİBİDOSPOR & BİRAZ HIRS FC

LİBİDOSPOR & BİRAZ HIRS FC

LİBİDOSPOR 15-5 BİRAZ HIRS FC
Maç Kadrosu
SARP DEVRİMCİ ALP AKYÜREK
EREN YILMAZ ÖMER FARUK BAYRAK
ARDA ERİM KARAMAN ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU
TUNA TÜFEKÇİOĞLU GÖKHAN ÖZGEN
BARAN GÖKTAŞ İLKER ÇETİNKAYA
AYKUT MERT EREN ALP ERDEM
EREN ALPAN KEREM ÜSTER
Maçın İçinden
7' (Gol) KEREM ÜSTER
EREN ALPAN (Gol) 9'
AYKUT MERT EREN (Gol) 10'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 12'
AYKUT MERT EREN (Gol) 16'
ARDA ERİM KARAMAN (Gol) 18'
AYKUT MERT EREN (Gol) 20'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 22'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 26'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 28'
29' (Gol) ÖMER FARUK BAYRAK
EREN ALPAN (Gol) 30'
33' (Gol) İLKER ÇETİNKAYA
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 35'
EREN ALPAN (Gol) 38'
44' (Gol) KEREM ÜSTER
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 52'
EREN ALPAN (Gol) 54'
EREN YILMAZ (Gol) 56'
57' (Gol) ÖMER FARUK BAYRAK

LİBİDOSPOR & BİRAZ HIRS FC Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG 2023-24 sezonu 6.hafta mücadelesinde güçlü LİBİDOSPOR, ligin yeni takımı BİRAZ HIRS FC'yi ağırladı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile yağmurlu bir futbol akşamına sahne olan Ataşehir'de, tam bir centilmenlik havası esiyordu. Aynı zamanda iki takımında mükemmel efor sarf ettiği aksiyon dolu bir mücadeleye sahne oldu. LİBİDOSPOR geleneksel kadrosu ile sahaya çıkarken, BİRAZ HIRS FC takımı ise, tecrübeli stoper ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU önderliğinde ve KEREM ÜSTER kaptanlığında sahaya çıktı.  Yoğun bir nisan yağmuru altında ilk yarıda tam bir futbol resitali vardı. İki tarafta hemen hemen aynı sayıda pozisyon bulduğu halde, ligin tecrübesine sahip LİBİDOSPOR, bulduğu pozisyonları rahat gole çevirerek soyunma odasına 7-1'lik galibiyet skoru ile girdi. İlk yarıda göze batan oyuncu, geçen haftanın da yıldızı olan AYKUT MERT EREN oldu. Attığı 3 gol ile, nisan yağmuru misali takımını taşıdı. Kaptan KEREM ÜSTER ise henüz 7.dakikada attığı golün sevincini yaşayamadan kalelerinde gördükleri peş peşe goller ile üzüldü ama maçı asla bırakmadı. Fakat takımı maça ortak olmakta geciktiler.

İkinci yarıda gol yağmuru, sağanak bir şekilde devam etti. TUNA TÜFEKÇİOĞLU yine fantastik gollerine bir yenisini eklerken, BARAN GÖKTAŞ'ın frikik golü görülmeye değerdi. Attığı 4 gol ile kaptan olarak görevini yerine getirirken, attırdığı goller ile de, asist krallığı içinde önemli konuma geldi. İLKER ÇETİNKAYA'da 33.dakikada attığı mükemmel frikik golü ile bu sezon bende varım derken, maç içinde sarf ettiği efor ile, değer tablosunda yükseleceğinin sinyallerini verdi. ÖMER FARUK BAYRAK ise, özellikle ikinci yarıda çift cigerli gibi oynarken, kendisini markelemeye çalışan EREN YILMAZ'ı bir çok kez çaresiz bırakarak maçı 2 gol ile tamamlamayı bildi. KEREM ÜSTER ile mükemmel bir ikili olacağının sinyallerini bu maçta fazlası ile verdi. LİBİDOSPOR cephesinde ise, EREN ALPAN yine yaptı yapacağını. Tam bir CRİSTİANO RONALDO edası ile vole-roveşata karışımı fantastik bir gol atarak futbol severlerin gözlerinin pasını sildi. 

Yağmurlu bir futbol akşamında öylesine çok hikaye ortaya çıktı ki, yazdıkça yazmak istiyoruz. Açık farklı bir skor ortaya çıksa da, iki takımın da anlatılacak mükemmel pozisyonları vardı. Son düdük çaldığında 15-5'lik LİBİDOSPOR üstünlüğü görünse de, İki takımda harika bir oyun çıkarttı. Ama kondisyonu ve sistem varyasyonu tam olan LİBİDOSPOR burada ön plana çıkan takım oldu. Maçın adamı AYKUT MERT EREN olurken, maçın golünü EREN ALPAN atarken, maçın kalecisi SARP DEVRİMCİ oldu. İki takımda gözünü gelecek haftanın maçına dikti.

Üst