ATLETİCO ERGUVAN & MİSYONER FC

ATLETİCO ERGUVAN & MİSYONER FC

ATLETİCO ERGUVAN 3-1 MİSYONER FC
Maç Kadrosu
UMUT MOLLAOĞLU İNANÇ GÖKÇE
ÖZGÜR KÖSE BATU ÖZKUL
GÖKDENİZ FIRAT TANER MİRAÇ MİMOĞLU
NEVZAT BERKİN ÇETİN RÜZGAR GÜÇLÜ
CAN BAŞTAKAR ÇAĞAN YÜCELEN
DERİN GERÇEK ÇINAR ÖNALAN
UTKU KAAN ULAŞ DORUK PENBEKLİOĞLU
Maçın İçinden
12' (Sarı Kart) ÇINAR ÖNALAN
19' (Gol) ÇINAR ÖNALAN
19' (Sarı Kart) DORUK PENBEKLİOĞLU
UTKU KAAN ULAŞ (Sarı Kart) 25'
25' (Sarı Kart) BATU ÖZKUL
30' (Sarı Kart) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
CAN BAŞTAKAR (Gol) 38'
41' (Sarı Kart) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
41' (Kırmızı Kart) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 42'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 44'
50' (Kırmızı Kart) ÇAĞAN YÜCELEN
50' (Kırmızı Kart) ÇINAR ÖNALAN
50' (Kırmızı Kart) DORUK PENBEKLİOĞLU
UTKU KAAN ULAŞ (Sarı Kart) 50'
UTKU KAAN ULAŞ (Kırmızı Kart) 50'

ATLETİCO ERGUVAN & MİSYONER FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 7.haftanın son mücadelesinde ATLETİCO ERGUVAN & MİSYONER FC karşı karşıya geldi. ATLETİCO ERGUVAN rotasyonlu kadrosu ile sahadaki yerini alırken, MİSYONER FC geleneksele yakın kadrosunu sahaya sürdü. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede ATLETİCO ERGUVAN'ın kanat hücumları ile, MİSYONER FC takımının ise uzun toplar ile gol aramasına sahne oldu. UMUT MOLLAOĞLU ve İNANÇ GÖKÇE'nin muhteşem performansı sebebi ile iki takımda gol bulmakta zorlandı. 19.dakikada ÇINAR ÖNALAN'ın harika golü ile MİSYONER FC ilk yarının kalan bölümlerini 0-1 önde kapattı. Ama ATLETİCO ERGUVAN çok fazla gol pozisyonuna sahip oldu. Bu anlarda 2.ve3.liglerde oynayan profesyonel kaleci İNANÇ GÖKÇE'ye takıldılar.

İkinci yarıda ise, MİSYONER FC takımı sistem değiştirerek kanatlara yöneldi. Ama ATLETİCO ERGUVAN takımda CAN BAŞTAKAR'ın üstün oyununa takıldılar. CAN BAŞTAKAR'ın performansına, rakip takımda hayran kaldı ve onu tebrik etmeden geçmediler. Muhteşem futbol akşamında ise, UTKU KAAN ULAŞ, ÇINAR ÖNALAN ve ÇAĞAN YÜCELEN futboldan çok konuşmayı tercih edince futbol aksiyonu yerini tartışmaya bıraktı. Çok fazla kartın çıktığı akşamda CAN BAŞTAKAR harika bir gol ile durumu 1-1'e getirdi ve herkesi kendine getirdi. 41.dakikada TANER MİRAÇ MİMOĞLU futbolu bırakıp voleybola başlayınca 2.sarı kart ve devamında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra tansiyon yükseldi. 42.ve 44.dakikalarda UTKU KAAN ULAŞ takımını bir anda 3-1 öne geçirdi ama oda ayaklarından çok çenesini çalıştırdığı için 50.dakikadaki kırmızı kart yağmurundan nasibini aldı.

Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın 50.dakikada önce ÇAĞAN YÜCELEN'e, ardından UTKU KAAN ULAŞ'a, peşinden ÇINAR ÖNALAN'a ve son olarak taşkınlık yapan DORUK PENBEKLİOĞLU'na kırmızı kartlarını göstererek oyun dışına çıkarttı. Son düdük çaldığında ise gol skoru 3-1 ATLETİCO ERGUVAN lehine sonuçlanırken, kırmızı kart skoru ise 1-3 MİSYONER FC lehine sonuçlandı. Ve 3 puanı hanesine yazdıran takım ATLETİCO ERGUVAN oldu.

Üst