BİRAZ HIRS FC & ÖRNEK CİTY

BİRAZ HIRS FC & ÖRNEK CİTY

BİRAZ HIRS FC 9-7 ÖRNEK CİTY
Maç Kadrosu
ALP AKYÜREK AHMET CAN YAĞCI
ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU İSMAİL ALBAYRAK
CEM TEPE EFE KAŞIKÇI
ÖMER FARUK BAYRAK ÖMER ERİKÇİ
EFE ÖZ BERK DOĞDU
MEHMET EFE ÇAKAR ARDA ARSLAN
KEREM ÜSTER FATİH İŞLER
Maçın İçinden
ÖMER FARUK BAYRAK (Gol) 6'
ÖMER FARUK BAYRAK (Gol) 11'
ÖMER FARUK BAYRAK (Gol) 17'
23' (Gol) FATİH İŞLER
KEREM ÜSTER (Gol) 25'
MEHMET EFE ÇAKAR (Gol) 26'
29' (Gol) FATİH İŞLER
KEREM ÜSTER (Gol) 30'
31' (Gol) FATİH İŞLER
33' (Sarı Kart) ARDA ARSLAN
MEHMET EFE ÇAKAR (Gol) 35'
KEREM ÜSTER (Gol) 40'
42' (Gol) İSMAİL ALBAYRAK
44' (Sarı Kart) BERK DOĞDU
MEHMET EFE ÇAKAR (Gol) 47'
49' (Gol) ÖMER ERİKÇİ
51' (Gol) ÖMER ERİKÇİ
ÖMER FARUK BAYRAK (Sarı Kart) 53'
54' (Gol) FATİH İŞLER

BİRAZ HIRS FC & ÖRNEK CİTY Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 8.hafta mücadelesinde BİRAZ HIRS FC & ÖRNEK CİTY karşı karşıya geldi. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile muhteşem mücadele başladı. KEREM ÜSTER kaptanlığında iyi futbol oynayan BİRAZ HIRS FC takımı, bu maçta ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU ve KEREM ÜSTER ikilisi ile hücum varyasyonu denedi. ÖRNEK CİTY ise, ileride FATİH İŞLER'i besleyecek tek forvetli bir oyun düzenine hakimdi. Özellikle, muhteşem yetenek ÖMER ERİKÇİ'nin oyunu, rakip takım tarafından bile ayakta alkışlandı. Ama BİRAZ HIRS FC takımının bütün halinde oyunu daha derli toplu görüntü veriyordu. Nitekim bu durum sonuca da yansıdı. ÖMER FARUK BAYRAK'ın 6, 11 ve 17.dakikalarda attığı harika goller ve KEREM ÜSTER'in de skora katkı sağlaması ile bir anda skor farkı açıldı ve FATİH İŞLER'in penaltı golü de yeterli olmayınca ilk yarının bitiminde, tabelada 4-1'lik BİRAZ HIRS FC üstünlüğü vardı.

İkinci yarıda tam bir ÖMER ERİKÇİ show vardı. Tabiri caizse takımını sırtında taşıyordu. MEHMET EFE ÇAKAR ve KEREM ÜSTER'in peş peşe gollerine, FATİH İŞLER ve ÖMER ERİKÇİ karşılık verince, İSMAİL ALBAYRAK'da boş durmadı ve 42.dakikada attığı gol ile, maçın en güzel golü ödülünü aldı. Bu dakikadan itibaren BİRAZ HIRS FC oyundan düştü ve ÖRNEK CİTY durmadan saldırmaya devam etti. Ama süre yeterli olmayınca ve son düdük çaldığında, 9-7'lik BİRAZ HIRS FC üstünlüğü vardı.

Zorlu mücadeleden 3 puan ile ayrılan BİRAZ HIRS FC takımı, şimdi gözünü zirve yoluna dikti. ÖRNEK CİTY ise, bir an önce toparlanıp galibiyetler almakta için planlar yapmaya başladı.

Üst