ERENKÖY UNİTED & KARA AMBAR TOPÇULARI

ERENKÖY UNİTED & KARA AMBAR TOPÇULARI

ERENKÖY UNİTED 14-3 KARA AMBAR TOPÇULARI
Maç Kadrosu
MERT KÜÇÜK MURAT ATA ALTINSU
DENİZ ONUR ORCAN CAN ORHON
KAAN MEMİŞ YAZICI AHMET YİĞİT YILMAZ
BORA AĞSARAN AYHAN ONAT ALICI
DEMİR BAŞTANOĞLU DOĞANKAN TOPRAK
KAAN BÜYÜKERDOĞAN IŞIK ALİ ERGÜL
BORA DENİZ EMRE BERKAY
Maçın İçinden
BORA AĞSARAN (Gol) 1'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 4'
BORA DENİZ (Gol) 9'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 16'
19' (Gol) EMRE BERKAY
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 21'
KAAN BÜYÜKERDOĞAN (Gol) 28'
BORA DENİZ (Gol) 29'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 31'
DENİZ ONUR ORCAN (Gol) 33'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 36'
39' (Gol) EMRE BERKAY
40' (Gol) IŞIK ALİ ERGÜL
KAAN BÜYÜKERDOĞAN (Gol) 44'
MERT KÜÇÜK (Gol) 48'
KAAN MEMİŞ YAZICI (Sarı Kart) 50'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 51'
MERT KÜÇÜK (Gol) 52'

ERENKÖY UNİTED & KARA AMBAR TOPÇULARI Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 9.hafta açılış mücadelesinde, ERENKÖY UNİTED &KARA AMBAR TOPÇULARI karşı karşıya geldi. Tam kadro sahadaki yerini alan ERENKÖY UNİTED takımı, sahadaki dizilişi ile hücum futbolu oynayacağının sinyalini vermişti. KARA AMBAR TOPÇULARI ise, KEMAL ÖZEN'in ve GÜN ÇIRPICIOĞLU'nun sakatlıklarının geçmemesi sebebi ile rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıktı. Otoritelere göre ERENKÖY UNİTED bu maçtan galibiyet ile ayrılacağı yönünde fikir birliği oluşturdu. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede tahminler doğru çıkacağı yöndeydi. Henüz birbirinin futbolunu bilmeyen yeni transferler, ERENKÖY UNİTED karşısında henüz ilk dakikalarda dağıldı. Ama ilk yarının sonlarına doğru toparlanmaya başladılar. DEMİR BAŞTANOĞLU'nun gol show yaptığı mücadelede, açılışı 1.dakikada BORA AĞSARAN yaptı. 19.dakikada EMRE BERKAY'ın golü yeterli olmayınca ilk yarı 5-1'lik skor ile bitti.

İkinci yarıda KARA AMBAR TOPÇULARI kalesinde AYHAN ONAT ALICI vardı ve gösterdiği performans ile takımını biraz olsun canlandırdı. Ama defans bloğunun çok açık vermesi sebebi ile onun da yapabilecekleri sınırlıydı. ALİ IŞIK ERGÜL'ün çok koşması ve mücadeleyi bir an olsun bırakmaması, takımını ayakta tutarken, EMRE BERKAY'ın henüz ilk maçında 2 gol ile buluşması, gelecek maçlar için umut ışığı oldu. Fakat oda sahada pas trafiğini zamanlamalı yapamaması ve arkadaşlarını top ile buluşturamaması skor üretme konusunda sıkıntı yaşamasına neden oldu. MERT KÜÇÜK'ün oyuna dahil olması ve 2 gol atması ERENKÖY UNİTED adına güzel bir gelişme oldu. Ama KAAN BÜYÜKERDOĞAN'ı ekstra tebrik etmek gerekiyor. Çünkü: performansı takımını hep oyunda tuttu. Hiç durmadı ve takımın tek terleyen oyuncusu oldu. DEMİR BAŞTANOĞLU, attığı FANTASTİK goller ile, herkesi BAŞTAN çıkarttı. Ve son düdük çaldığında ERENKÖY UNİTED, eksik kadrosu size yakaladığı KARA AMBAR TOPÇULARI'nı 14-3'lük bir skor ile yenmeyi başardı. 

Maç sonu KLASS HABER'e konuşan kaptan KEMAL ÖZEN; kadromuzda çok fazla sakat oyuncu olduğu için, son haftalarda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Yeni oyuncularında adaptasyon sorununu çözdüğümüz zaman önümüzdeki haftalarda, özlenen KARA AMBAR TOPÇULARI takımını seyircilerimize izleyeceğiz, dedi.

Üst