ATLETİCO ERGUVAN & LİBİDOSPOR

ATLETİCO ERGUVAN & LİBİDOSPOR

ATLETİCO ERGUVAN 4-2 LİBİDOSPOR
Maç Kadrosu
UMUT MOLLAOĞLU SARP DEVRİMCİ
GÖKDENİZ FIRAT TUNA TÜFEKÇİOĞLU
ÖZGÜR KÖSE ARDA ERİM KARAMAN
ARDA YILDIZ KUZEY ASLAN
CAN BAŞTAKAR BARAN GÖKTAŞ
DENİZ ÖZBULDU AYKUT MERT EREN
UTKU KAAN ULAŞ EREN ALPAN
Maçın İçinden
4' (Gol) EREN ALPAN
DENİZ ÖZBULDU (Gol) 7'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 22'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 25'
25' (Gol) AYKUT MERT EREN
CAN BAŞTAKAR (Gol) 50'

ATLETİCO ERGUVAN & LİBİDOSPOR Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 9.hafta en çetin mücadeleye sahne oldu. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmada, ilk iki sıranın güçlü iki takımı ATLETİCO ERGUVAN & LİBİDOSPOR karşı karşıya geldi. İki takımda tam kadro futbol karnavalındaki yerini aldı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede henüz 4.dakikada EREN ALPAN güzel bir gol ile açılışı yaparken, 7.dakikada DENİZ ÖZBULDU harika frikik golü ile durumu eşitledi. Bu dakikadan itibaren ilk yarının son dakikasına kadar iki tarafta tekniğe dayalı ve garanti futbol oynamayı tercih etti. İlk yarı bu skor ile bitecek derken 22.ve 25.dakikada CAN BAŞTAKAR durumu bir anda 3-1'e getirdi. Ama son sözü AYKUT MERT EREN söyledi ve attığı harika gol ile soyunma odasına 3-2'lik skor ile girdiler.

İkinci yarı ise tekrar tekrar izlenmesi gereken muhteşem bir futbola sahne oldu. Ama tek eksik goldü. O gol de, son düdük çalmadan bir kaç saniye önce geldi. İkinci yarıda iki takımda tamamen tekniğe ve fiziğe dayalı futbolunu orta alanda sergiledi. BARAN GÖKTAŞ ve EREN ALPAN'ın ekstra performans sergilediği ikinci yarıda, CAN BAŞTAKAR ve dayı lakaplı UMUT MOLLAOĞLU'da karşılığını gösterdi ve aynı güzellikte performans sergileyerek öncelikle skor üstünlüğünü elinde tutmayı denedi. AYKUT MERT EREN'in çok koşmasına rağmen yeterli desteği bulamaması TUNA TÜFEKÇİOĞLU ile pas trafiğini senkronize edememesi atak kombinasyonlarını olumsuz etkilese de, muazzam mücadelede yine oynanan futbol konuşuldu. CAN BAŞTAKAR'ın sihirbaza dönüştüğü akşamda, SARP DEVRİMCİ engeline takıldı. Harika işler başaran SARP DEVRİMCİ, ikinci yarıda son dakikaya kadar kimseye geçir vermedi. Çünkü, bu akşam SARP DEVRİMCİ büyük bir DEVRİM gerçekleştirdi ve ikinci yarıda kalesinde devleşti.

Ne olduysa son saniyelerde oldu. Dayı lakaplı UMUT MOLLAOĞLU'nun inanılmaz karambolde kurtardığı pozisyon, maçın kırılma anını yarattı. Ve başlattığı oyunun devamında, sihirbaz CAN BAŞTAKAR'ın oyunu bırakmaması ve maçın kalecisi SARP DEVRİMCİ'ye son dakikada attığı harika gol ile skoru 4-2'ye getirerek 3 puanı takımına getirdiğinin müjdesini veriyordu. Ve 9.hafta sonunda iki takımda puanını 18'e eşitleyerek ligi domine etmeye devam ediyorlar. Şimdi gözler 10.hafta maçlarında olacak.

Üst