ATLETİCO ERGUVAN & BİRAZ HIRS FC

ATLETİCO ERGUVAN & BİRAZ HIRS FC

ATLETİCO ERGUVAN 9-5 BİRAZ HIRS FC
Maç Kadrosu
UMUT MOLLAOĞLU ÖMER CAN YOĞUN
GÖKDENİZ FIRAT BOĞAÇHAN MURATDAĞI
ÖZGÜR KÖSE İVAN ZWARTVELD
NEVZAT BERKİN ÇETİN ÖMER TOLGA KÖKSALDI
CAN BAŞTAKAR ALP ERDEM
DENİZ ÖZBULDU KORCAN ÜSTER
UTKU KAAN ULAŞ KEREM ÜSTER
ALP AKYÜREK
Maçın İçinden
GÖKDENİZ FIRAT (Gol) 9'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 11'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 14'
16' (Gol) ALP ERDEM
DENİZ ÖZBULDU (Gol) 20'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 24'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 27'
DENİZ ÖZBULDU (Gol) 29'
32' (Gol) KEREM ÜSTER
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 37'
38' (Gol) ÖMER TOLGA KÖKSALDI
DENİZ ÖZBULDU (Gol) 43'
GÖKDENİZ FIRAT (Sarı Kart) 44'
ÖZGÜR KÖSE (Sarı Kart) 47'
50' (Gol) İVAN ZWARTVELD
53' (Gol) ALP AKYÜREK

ATLETİCO ERGUVAN & BİRAZ HIRS FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 10.hafta açılış mücadelesinde, ATLETİCO ERGUVAN & BİRAZ HIRS FC karşı karşıya geldi. Bir tarafta, SİHİRBAZ CAN BAŞTAKAR, diğer tarafta ise, her maçta takımını sırtlayan KEREM ÜSTER vardı. Ligin lideri BİRAZ HIRS FC karşısına geleneksel kadrosu ile çıktı. BİRAZ HIRS FC ise, bir türlü ideal kadroyu oturtamadığı için, her maça değişik 7'li ile çıkmaya devam ediyor. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, tamamen dostluk havasında geçti. Özellikle bir önceki sezonlarda ayaklarından çok itirazları ile gündeme gelen oyuncular, bu sezon sessiz ve derinden harikalar yaratıyor. 9.dakikada gol yollarında görmeye pek alışık olmadığımız GÖKDENİZ FIRAT'ın ayağından gelen gol ile perde açıldı. Ve yine sahneye SİHİRBAZ CAN BAŞTAKAR çıktı. 11.ve 14.dakikalarda attığı iki gol ile durumu bir anda 3-0'a getirdi. Kadro sıkıntısı yaşayan BİRAZ HIRS FC takımının kaptanı KEREM ÜSTER, bu maçta mecburen joker görevi görerek stoperde başladı. Pekte alışkın olmadığı mevkii de zorluk çeken KEREM ÜSTER, takımını ileriye taşımakta zorlandı ve dağılma süreci kendisini gösterdi. 20.ve 24.dakikalarda gelen goller ile büyük şok yaşadılar. ALP ERDEM'in golü de fayda getirmedi ve ilk yarının son düdüğü ile soyunma odasına 5-1'lik üzücü bir skor girmek zorunda kaldılar.

İkinci yarıda sistem formasyonunu değiştiren BİRAZ HIRS FC takımı, canlanmaya başladı. CAN BAŞTAKAR ve arkadaşları da ikinci yarıya tempolu başlayınca, seyir zevki harika bir 2.yarı izlemeye başladık. Özellikle, DAYI lakaplı kaleci UMUT MOLLAOĞLU'nun her hafta artan performansı, göz kamaştırıyordu. Ama maçın ikinci yarısında, UMUT MOLLAOĞLU'nun da yapabilecekleri sınırlı oldu. Çünkü, BİRAZ HIRS FC takımı akın akın gelmeye başladı. KEREM ÜSTER asıl mavkii si olan forvete geçince roller değişti. UTKU KAAN ULAŞ yine harika bir gol ile ikinci yarının perdesini açarken, DENİZ ÖZBULDU'da ona eşlik ederek durumu 7-1'e getiren golü ağlar ile buluşturdu. Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Önce KEREM ÜSTER jeneriklik bir gol attı. Ardından ÖMER TOLGA KÖKSALDI takımının 3.golünü atarak oyuna ortak oldu. Yine UTKU KAAN ULAŞ ve DENİZ ÖZBULDU ikilisi birer gol bularak takımını rahatlatmış olsa da, İVAN ZWARTVELD ve ALP AKYÜREK'in golleri ile ATLETİCO ERGUVAN ne olduğunu anlayamadı. Oyun bir anda dengelenir gibi olsa da, SİHİRBAZ CAN BAŞTAKAR ve arkadaşları garanti oyununu sürdürerek galibiyete ulaşmasını bildi. Son düdük çaldığında ise 9-5'lik galibiyetin coşkusu ve 3 puan tabelada yazıyordu.

Kaptan KEREM ÜSTER, KLASS HABER servisine verdiği demeçte; takımımız geniş bir kadroya sahip, ama bir o kadar da eksikliklere sahibiz. Ligin yeni takımlarından biriyiz. Zaman ile sistemimizi oturtacağız. Öncelikli hedefimiz keyif veren futbol oynamak, ardından skor üstünlüğü. İlerleyen süreçte, daha iyi oyun ve daha çok galibiyet alacağımıza inanıyoruz, dedi.
CAN BAŞTAKAR ise; yavaş yavaş ivme yakalıyoruz. Yukarıya, zirveye çıkışımız hep iyi oyun ile olacaktır. Keyif vermeye ve izleyenleri futbola doyurmayı istiyoruz. Netice de hedefimiz iyi futbol ve şampiyonluk, dedi.

Üst