CAGE FC & ERENKÖY UNİTED

CAGE FC & ERENKÖY UNİTED

CAGE FC 5-7 ERENKÖY UNİTED
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN BORA DENİZ
DENİZ SEFER KAAN MEMİŞ YAZICI
CEYHUN KESİM BATIN ÇAKICI
ONUR BIÇAK DEMİR BAŞTANOĞLU
HÜSEYİN ÖZDEMİR DENİZ ONUR ORCAN
SAMET İŞLER KAAN BÜYÜKERDOĞAN
ENESCAN AK MERT KÜÇÜK
Maçın İçinden
24' (Gol) MERT KÜÇÜK
ENESCAN AK (Gol) 27'
28' (Sarı Kart) BORA DENİZ
28' (Sarı Kart) KAAN BÜYÜKERDOĞAN
SAMET İŞLER (Gol) 29'
30' (Gol) DEMİR BAŞTANOĞLU
HÜSEYİN ÖZDEMİR (Gol) 31'
33' (Gol) DEMİR BAŞTANOĞLU
37' (Gol) DENİZ ONUR ORCAN
43' (Gol) DENİZ ONUR ORCAN
45' (Gol) DEMİR BAŞTANOĞLU
SAMET İŞLER (Gol) 46'
ENESCAN AK (Gol) 48'
50' (Gol) DEMİR BAŞTANOĞLU

CAGE FC & ERENKÖY UNİTED Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 12.hafta ilk mücadelesi, CAGE FC & ERENKÖY UNİTED arasında oynandı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelenin ilk yarısı futbol ziyafetine sahne oldu. İki takımda bir saniye bile durmadı ve ilk yarının son düdüğü çalana kadar mücadele ettiler. CAGE FC takımının yeni kaptanı ENESCAN AK bu maçta çok iyi marke edildiği için, sahada yokları oynadı. Artık eski kaptan olarak anılan DENİZ SEFER ise her hafta üstüne ekleyerek yükselişini sürdürdü. Bu maçta KAAN BÜYÜKERDOĞAN ile sürekli karşı karşıya geldiler ve KAAN BÜYÜKERDOĞAN çok ikili mücadeleden kârlı çıkan taraf oldu. DEMİR BAŞTANOĞLU ise ilk yarıda inanılmaz performans sergilese de, kaliteli kaleci AHMET CEYHUN KAYADELEN'i aşamadı. BORA DENİZ'in kalede başladığı mücadelede performansı ile alkış alırken, KAAN MEMİŞ YAZICI yine gözlerimizin pasını sildi. İlk yarının son saniyelerinde sürpriz bir şekilde MERT KÜÇÜK'ün vuruşu ile soyunma odasına 0-1 üstünlük ile giren taraf ERENKÖY UNİTED oldu.

İkinci yarıda herkesi şaşkına çeviren gol show vardı. Kısır geçeceği düşünülen mücadelenin ikinci yarısının başlaması ile iki tarafta peşpeşe buldukları goller ile 8 dakikada skor bir anda 3-3'e geldi. ENESCAN AK ise yokları oynadığı mücadeleden bile 2 gol ile ayrılmasını bildi. SAMET İŞLER'de ilk maçında 2 gol ile göz doldurdu. Ama takım içi pas trafiğini kontrol edemedikleri için ERENKÖY UNİTED takımı daha fazla atak buldu. CEYHUN KESİM yine bütün ataklara dirense de, bir yerden sonra yardım gelmeyince, oda çaresizlik yaşadı. DEMİR BAŞTANOĞLU için söylenecek çok fazla söz yok. Çünkü; topu ayağına aldığında rakip oyuncuları bile kendisine hayran bırakan özel bir yetenek. Futboldan keyif alıyor, skor ne olursa olsun sadece oyununa odaklanıyor. Ve böylesi futbol gösterisinde show'unu 4 gol ile süslemeyi bildi. BATIN ÇAKICI bu maçta çok çalıştı. KAAN MEMİŞ YAZICI ile iyi bir ortaklık yaptı. DENİZ SEFER ve CEYHUN KESİM ikilisi defansta epey terlediler. Ama kaleci AHMET CEYHUN KAYADELEN için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. 7 gol yemesine rağmen, takımını sırtında taşıdı. Kritik kurtarışlar, isabetli paslar ve oyundan düşmeden dağıttığı moral ile, takımına güç oldu. 5-7'lik ERENKÖY UNİTED üstünlüğüne rağmen, iki tarafta yüzde 50'lik eşit dilim ile oynadığını söyleyebiliriz.

Maçın en güzel golünü atan DEMİR BAŞTANOĞLU, aynı zamanda maçın adamı seçilirken, maçın kalecisi AHMET CEYHUN KAYADELEN oldu.

Üst