BİRAZ HIRS FC & SINAVLI FC

BİRAZ HIRS FC & SINAVLI FC

BİRAZ HIRS FC 5-6 SINAVLI FC
Maç Kadrosu
CANER AYDOS DOĞUKAN ERGÜL
İLKER ÇETİNKAYA BERAT TUNA OKUMUŞ
ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU ALPEREN ÇALIŞKAN
DOĞUKAN PARLAK YİĞİT ÖZDEMİR
EGE GÖKTE ERYÜCEL FURKAN ÖZAYDIN
TAMAY AKDİŞ UMUT EFE OK
KEREM ÜSTER KUZEY EFE TOSUN
Maçın İçinden
10' (Gol) UMUT EFE OK
TAMAY AKDİŞ (Gol) 14'
18' (Gol) UMUT EFE OK
EGE GÖKTE ERYÜCEL (Gol) 19'
20' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
21' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
TAMAY AKDİŞ (Gol) 23'
30' (Sarı Kart) YİĞİT ÖZDEMİR
38' (Gol) UMUT EFE OK
43' (Gol) BERAT TUNA OKUMUŞ
KEREM ÜSTER (Gol) 46'
46' (Sarı Kart) ALPEREN ÇALIŞKAN
İLKER ÇETİNKAYA (Gol) 52'
CANER AYDOS (Sarı Kart) 53'

BİRAZ HIRS FC & SINAVLI FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 12.hafta ilginç bir mücadeleye sahne oldu. Puan durumunda yukarılara tırmanmak isteyen BİRAZ HIRS FC ve SINAVLI FC takımlarını buluşturan mücadelenin hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ ilk düdüğü çaldı ve iki takımda sadece golü düşünerek oynamaya başladı. BİRAZ HIRS FC takımı 3 yeni transfer ile sahaya çıkarken, SINAVLI FC takımı ise geleneksel kadrosu ile sahadaki yerini aldı. İlk on dakika iki takımda birbirini sınadı ama açılışı UMUT EFE OK yaptı. cevap gecikmedi. TAMAY AKDİŞ ilk maçında fileleri havalandırdı. ardından UMUT EFE OK bir kez daha sahneye çıktı ama bu seferde EGE GÖKTE ERYÜCEl cevap verdi. KUZEY EFE TOSUN 2 dakika içinde durumu 2-4'e getirse de, ilk yarıda son sözü TAMAY AKDİŞ söyledi ve ilk yarının son düdüğü çaldığında tabelada 3-4'lük bir skor görünüyordu.

İkinci yarı tam bir taktik savaşına sahne oldu ve futbol severler gol izlemek yerine, kalecilerin üstün performansına tanıklık etti. CANER AYDOS ve DOĞUKAN ERGÜL'ün müthiş performansı karşısında canlı yayında maçı izleyenler heyecandan yerinde duramadı. Özellikle DOĞUKAN ERGÜL göstermiş olduğu olağan üstü performans ile hem maçın adamı ödülünü aldı. Hemde maçın kalecisi ödülünün sahibi oldu. Kısa boyuna rağmen, kalecilikte ki hünerlerini sergilediği anlarda, herkesi kendisine hayran bırakıyor. Havada asılı kalarak kurtardığı şutlar, çizgiden çıkarttığı toplar, oyunu geriden kurup hücuma verdiği destekler SINAVLI FC için bulunmaz bir nimet olduğunu kanıtlıyordu. Bu maçta, son anda kadroya dahil olan, takımın önemli ismi BERAT TUNA OKUMUŞ, bu akşam takımı adına inanılmaz bir performans sergiledi ve oda kısa boyu ve çelimsiz yapısına rağmen, defans bloğuna duvar ördü. Rakip takım oyuncularına bir an olsun nefes aldırmayarak, takımını rahatlattı. Aynı zamanda bu özel performansını güzel bir gol ile de süslemeyi başardı. YİĞİT ÖZDEMİR ise yine kart görerek, haftayı boş geçmedi. Maçta son 10 dakikaya girilirken UMUT EFE OK tekrar sahneye çıktı ve durumu 3-5'e getiren golü attı. BERAT TUNA OKUMUŞ ise, BİRAZ HIRS FC takımının direncini kıran golü ağlar ile buluşturdu VE 3-6'lık skoru yakaladı. 

Kaptan KEREM ÜSTER ise, biz bitti demedik dedi ve attığı gol ile durumu 4-6 yaptı. İLKER ÇETİNKAYA ise takımı adına skor olarak kötü geçen mücadelenin son golüne imza atarak 5-6'lık skora katkı sağladı. Puan almak için süre kalmayınca BİRAZ HIRS FC takımı, iyi başladığı mücadelede, SINAVLI FC gençlerine 5-6'lık skor ile boyun eğmek zorunda kalarak haftayı puansız noktaladı. SINAVLI FC takımında ise UMUT EFE OK, attığı enfes gol ile, maçın golü ödülüne layık görüldü ve bu gol takımına 3 puan ve puan durumunda üst sıraları getirdi.

Üst