ATLETİCO ERGUVAN & DOSTLAR MECLİSİ

ATLETİCO ERGUVAN & DOSTLAR MECLİSİ

ATLETİCO ERGUVAN 9-3 DOSTLAR MECLİSİ
Maç Kadrosu
UMUT MOLLAOĞLU MEHMET ALİ AKYOL
ARDA YILDIZ EREN İKİZOĞLU
NEVZAT BERKİN ÇETİN ÖMER FARUK CEYLAN
YİĞİT KAYA BERAT RIZA ÇİFTÇİ
CAN BAŞTAKAR EFE ERDEM TOPALOĞLU
DENİZ ÖZBULDU ORKUN ÖZKANCA
UTKU KAAN ULAŞ MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN
Maçın İçinden
15' (Gol) MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN
CAN BAŞTAKAR (Gol) 17'
18' (Gol) ORKUN ÖZKANCA
NEVZAT BERKİN ÇETİN (Gol) 33'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 36'
41' (Gol) MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN
CAN BAŞTAKAR (Gol) 42'
42' (Sarı Kart) EREN İKİZOĞLU
CAN BAŞTAKAR (Gol) 45'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 47'
UTKU KAAN ULAŞ (Gol) 51'
DENİZ ÖZBULDU (Gol) 54'
DENİZ ÖZBULDU (Sarı Kart) 57'
CAN BAŞTAKAR (Gol) 58'
CAN BAŞTAKAR (Sarı Kart) 58'

ATLETİCO ERGUVAN & DOSTLAR MECLİSİ Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 12.hafta son müsabakası ATLETİCO ERGUVAN & DOSTLAR MECLİSİ arasında oynandı. ATLETİCO ERGUVAN rotasyonlu kadrosu ve sihirbaz CAN BAŞTAKAR eşliğinde sahaya çıkarken, DOSTLAR MECLİSİ ise, ÖMER FARUK CEYLAN liderliğinde, sezonun ilk maçına çıktılar. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele tahmin edilenden daha çekişmeli ve aksiyon dolu geçti. DOSTLAR MECLİSİ takımı sanki 10.maçına çıkıyor gibi rahat ve profosyonelce mücadele ederken, ATLETİCO ERGUVAN ise ilk yarı boyunca sürekli kalesinde pozisyon gördü. Tabiri caiz ise, sezonun en zorlandıkları ilk yarısını yaşadılar. Defans bloğunda EREN İKİZOĞLU harikalar yaratırken, orta alanda BERAT RIZA ÇİFTÇİ takımını atağa kaldırarak, ATLETİCO ERGUVAN takımını zor durumda bıraktılar. İlk 15 dakika gol sesi çıkmayan maçta, ilk yarının golleri 15, 17 ve 18. dakikalarda geldi. MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN bulduğu fırsatı iyi değerlendirerek takımını öne geçirse de, 2 dakika sonra sihirbaz CAN BAŞTAKAR oyuna dengeyi getirdi, ama DOSTLAR MECLİSİ duracak gibi değildi. 18.dakikada sahneye çıkan ORKUN ÖZKANCA ilk yarının son golünü atarak, takımına öz güven aşıladı ve soyunma odasına gittiklerinde, tabelada 1-2'lik skor vardı. Ama maç henüz bitmemişti.

İkini yarıda ATLETİCO ERGUVAN silkelenmiş ve kendine gelmiş bir şekilde sahaya çıktı. 1-2'lik üstünlüğün verdiği mutluluk ile rehavete kapılan DOSTLAR MECLİSİ takımının bir anlık dalgınlıklarından faydalanarak, önce 33.dakikada UTKU KAAN ULAŞ'ın kornerden yolladığı harika ortaya müthiş bir kafa vuruşu gerçekleştiren NEVZAT BERKİN ÇETİN maça dengeyi getirdi. Ardından 36.dakikada CAN BAŞTAKAR ile 3-2 öne geçtiler. DOSTLAR MECLİSİ çabuk toparlandı ve 41.dakikada MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN ile skoru 3-3'e getirdi ve bizde maçın ortağıyız dedi. Ama CAN BAŞTAKAR bu skoru kabul etmiyordu. 42. ve 45.dakikalarda skoru 5-3'e getirdi. Tam ne oluyor derken, sahneye KRAL UTKU KAAN ULAŞ çıktı. 47. ve 51.dakikalarda skoru bir anda 7-3'e getiren gollere adını yazdırdı. DOSTLAR MECLİSİ, henüz llk maçında olmasına rağmen, ligin en güçlü takımlarından ATLETİCO ERGUVAN takımını ilk yarıda kendi yarı sahalarına hapsetmeyi bildi, ama tecrübe eksikliği ikinci yarıda kendini gösterince dağıldılar. Fakat ilk yarıda oynadıkları oyunu diğer maçlarda da sahaya yansıtırlar ise, bu ligde çok can yakacaklar. 

Dağılma süreci son dakikaya kadar devam etti ve 54.dakikada DENİZ ÖZBULDU bende varım diyerek skoru 8-3'e getirdi ve son sözü yine sihirbaz CAN BAŞTAKAR söyledi. Attığı harika gol ile takımına önemli bir 3 puan kazandırdı. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ son düdüğü çaldığında, 9-3'lük ATLETİCO ERGUVAN galibiyeti varken, pırıl pırıl parlayan ve harika oyun ortaya koyan DOSTLAR MECLİSİ'de gözlerden kaçmadı.

Üst