CAGE FC & DOSTLAR MECLİSİ

CAGE FC & DOSTLAR MECLİSİ

CAGE FC 9-3 DOSTLAR MECLİSİ
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN MEHMET ALİ AKYOL
FURKAN GİNDEKÖZÜ EREN İKİZOĞLU
CEYHUN KESİM BİLAL İBRAHİM CEYLAN
SAMET İŞLER BERAT RIZA ÇİFTÇİ
FURKAN YILMAZ ÖMER FARUK CEYLAN
HÜSEYİN ÖZDEMİR ORKUN ÖZKANCA
ENESCAN AK
Maçın İçinden
9' (Gol) ÖMER FARUK CEYLAN
SAMET İŞLER (Gol) 12'
20' (Gol) ORKUN ÖZKANCA
FURKAN YILMAZ (Gol) 23'
HÜSEYİN ÖZDEMİR (Gol) 35'
ENESCAN AK (Gol) 39'
40' (Sarı Kart) MEHMET ALİ AKYOL
40' (Sarı Kart) EREN İKİZOĞLU
ENESCAN AK (Gol) 41'
ENESCAN AK (Gol) 46'
49' (Gol) ORKUN ÖZKANCA
SAMET İŞLER (Gol) 51'
FURKAN YILMAZ (Gol) 57'
FURKAN GİNDEKÖZÜ (Gol) 58'

CAGE FC & DOSTLAR MECLİSİ Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 13.hafta ilk karşılaşması CAGE FC & DOSTLAR MECLİSİ karşı karşıya geldi. Bir tarafta zirveyi zorlamak isteyen CAGE FC, diğer tarafta ise ligin yeni takımı DOSTLAR MECLİSİ. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele harika bir tempoda ve futbolun pozitif aksiyonu ile oynandı. İlk yarıda bariz şekilde DOSTLAR MECLİSİ üstünlüğü göze çarpıyordu. Fakat, geçen hafta ilk maçlarında, ligin güçlü takımı ATLETİCO ERGUVAN'ı da ilk yarıda kendi sahalarına hapsetmişlerdi, ikinci yarıda ise rehavete kapılıp maçı kaybetmişlerdi. Acaba, bu maçta aynı döngü olacak mı diye herkes birbirine sormaya başladı. İlk yarı müthiş oyun 9.dakikada meyvasını verdi ve kaptan ÖMER FARUK CEYLAN'ın ayağından golü buldular. Ama karşılık gecikmedi. 3 dakika sonra SAMET İŞLER eşitliği sağlasa da, 20.dakikada ORKUN ÖZKANCA takımı öne geçirdi. Son dakikada FURKAN YILMAZ eşitliği sağlayarak, ilk yarı tabelada 2-2 yazmasını sağladı. Ama DOSTLAR MECLİSİ geçen hafta olduğu gibi, yine ilk yarı fırtına gibi, kasırga gibi esti.

İkinci yarı başladığında, DOSTLAR MECLİSİ fırtınası, yerini güneşli bir havaya bırakmıştı. CAGE FC bir anda maça ortak olup vites yükseltmeye başladı. DOSTLAR MECLİSİ takımının, geçen hafta düştüğü durum yine tekrarlanıyordu sanki. Ama yinede direniyorlardi. Ta ki, maçta son 15 dakikaya girene kadar. 35.dakikada HÜSEYİN ÖZDEMİR, kornerden gelen topa öyle bir vurdu ki, önce takımını 3-2 öne geçirdi. Ardından takım olarak oyunun saha içi hakimiyetini yavaş yavaş ele geçirmeye başladılar. ENESCAN AK'da geçen haftaki durgunluğu üzerinden atıp oyuna ağırlığını koyarken, DOSTLAR MECLİSİ takımının gardını düşürmeye çalışıyordu. Fakat ÖMER FARUK CEYLAN neredeyse tek başına direnmeye çalışıyordu. EREN İKİZOĞLU ise geçen hafta gösterdiği performansı aratmaya başladığı dakikalarda, FURKAN YILMAZ güzel bir gol ile CAGE FC takımını KONYA plakasına getirip 4-2'ye taşıdı. DOSTLAR MECLİSİ takımının ilk yarıda ki fantastik oyunundan eser kalmamıştı. ENESCAN AK bu durumu lehine çevirip, 39, 41 ve 46.dakikalarda peş peşe 3 gol atarak bir anda HATTRİCK yaparak, takımının ilk yarıda çok zorlandığı DOSTLAR MECLİSİ karşısında, 7-2'lik şaşalı bir skora ulaştırdı. ORKUN ÖZKANCA 49.dakikada takımını uyandıran golü atsa da, 51 ve 58.dakikalarda yedikleri goller ile ne olduğunu anlayamadan 9-3'lük mağlubiyeti gördüler. 

9-3'lük skor ve DOSTLAR MECLİSİ takımının ilk yarıda ki muazzam performansı bizlere dejavu yaşattı. Geçen hafta ligin en güçlü takımlarından ATLETİCO ERGUVAN karşısında da, ilk yarıda 1-2 öne geçmişlerdi ve rakibi kendi sahasına hapsetmişlerdi. Ama ikinci yarıda ki kötü performans ile 9-3 mağlup olmuşlardı. Ve yine aynı senaryoyu yaşadık. Şimdi gözler ÖMER FARUK CEYLAN'da. Gelecek haftaya kadar, takımda ne gibi radikal kararlar alacak ve eksikleri gidermek için hangi yollara başvuracak, hep beraber izleyip göreceğiz.

Üst