ATLETİCO ERGUVAN & SINAVLI FC

ATLETİCO ERGUVAN & SINAVLI FC

ATLETİCO ERGUVAN 5-4 SINAVLI FC
Maç Kadrosu
MERT YAZLIKİÇİ DENİZ CAN ÖZDER
YİĞİT KAZANCI YİĞİT ÖZDEMİR
NEVZAT BERKİN ÇETİN BERAT TUNA OKUMUŞ
CAN BAŞTAKAR DOĞUKAN ERGÜL
ONUR YAVUZ FURKAN ÖZAYDIN
TAYLAN HAZIRAY UMUT EFE OK
HAKAN BESCELİOĞLU KUZEY EFE TOSUN
UTKU AYAZ AKÇA
Maçın İçinden
HAKAN BESCELİOĞLU (Gol) 1'
HAKAN BESCELİOĞLU (Gol) 11'
HAKAN BESCELİOĞLU (Gol) 18'
20' (Gol) UMUT EFE OK
HAKAN BESCELİOĞLU (Gol) 25'
HAKAN BESCELİOĞLU (Gol) 34'
51' (Gol) DOĞUKAN ERGÜL
53' (Gol) UMUT EFE OK
54' (Gol) UMUT EFE OK
ONUR YAVUZ (Sarı Kart) 54'

ATLETİCO ERGUVAN & SINAVLI FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 13.hafta mücadelesinde lider ATLETİCO ERGUVAN, ligin güzel futbol oynayan takımı SINAVLI FC'yi konuk etti. Bir tarafta sihirbaz CAN BAŞTAKAR, diğer tarafta futbol aşığı DOĞUKAN ERGÜL. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede, ATLETİCO ERGUVAN, destek kuvvet ile sahaya çıktı. Ligin tartışmasız en özel golcüsü HAKAN BESCELİOĞLU ve ligin eski kalecilerinden MERT YAZLIKİÇİ'nin sahalara dönüş yapması ile tutulması zor hale geldiler. Ama karşılarında SINAVLI FC vardı. Onlarda da pire gibi DOĞUKAN ERGÜL, yıldız golcü UMUT EFE OK ve defansı dağıtan KUZEY EFE TOSUN vardı. Fakat mücadele 1.dakikada HAKAN BESCELİOĞLU'nun şok golü ile başladı. SINAVLI FC hemen toparlandı. Başa baş geçen 10 dakikadan sonra, HAKAN BESCELİOĞLU bir kez daha sahneye çıktı ve herkesin ağzını açık bırakan golünü tabelaya yazdırdı. CAN BAŞTAKAR en sonunda ekürisine kavuşmuştu. Her yerden top çalıyor ve HAKAN BESCELİOĞLU ile buluşturuyor. 18.dakika da HAKAN BESCELİOĞLU bir kez daha sahneye çıkarak, ALMANYA'dan gelip, ayağının tozu ile takımını 3-0 öne geçirdi. Kalede DENİZ CAN ÖZDER gayet iyiydi ama, yediği goller, her kalecinin kabusu olan bire bir pozisyonlardı. Fakat yediği goller dışında, inanılması zor topları çıkartarak takımına hayat verdi. 20.dakikada yıldız golcü UMUT EFE OK, bir ok gibi fırladı ve golünü atarak takımını uyandırdı. 25. dakikada ise HAKAN BESCELİOĞLU, kendisinin ve takımının 4.golünü atarak soyunma odasına takımını 4-1'lik galibiyet ile götürdü.

İkinci yarıda oyun tamamen taktik savaşına dönüştü. YİĞİT ÖZDEMİR çıktı ve taze kan, yeni transfer UTKU AYAZ AKÇA sahne aldı. Ve maç resmen yeniden başladı. Ama tuhaf bir şey vardı. SINAVLI FC takımı, ne kadar pozisyon bulursa bulsun, bir türlü gol ile buluşamıyor. Buda takımda, özellikle de KUZEY EFE TOSUN'da gerginlik yaratıyordu. Takımın bir an önce toparlanması gerekirken, HAKAN BESCELİOĞLU bir kez daha sahneye çıkıp, kendisinin ve takımının 5.golünü atarak durumu 5-1'e getirdi ve KLASS LİG'in en karizmatik golcüsü benim dercesine, sahne aldığı gösterinin başrol oyuncusu oldu. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ, belkide en keyif aldığı maçlardan birini yönetiyordu. Çünkü; ligin bir çok yıldızının aynı anda sahada olması herkese seyir zevki verirken, maçı en yakından izleyen seyirci ise, maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ oldu. 

İkinci yarıda sadece 1 tane gol oldu ve kalan bütün süreler iki taraf da birbirlerini deneyerek geçti. Ta ki, maçın son anlarında ATLETİCO ERGUVAN bir an oyun konsantrasyonunu kaybettiği ana kadar. O anda, 51.dakikada sahneye pire gibi oyuncu DOĞUKAN ERGÜL çıktı ve harika bir gole imza attı. Ve ATLETİCO ERGUVAN takımında tempo düşmeye başladı. Bunu da fırsata çeviren SINAVLI FC takımı son dakikaları en iyi şekilde değerlendirmeye başladı. 53.dakikada UMUT EFE OK durumu 5-3'e getirdi. Son dakikada ise, kazandığı penaltıyı da gole çevirerek 5-4'lük skoru yakalasalar da, süre yetmeyince, ligin lideri ATLETİCO ERGUVAN 3 puanın sahibi oldu.

Üst